Asus MeMo Pad 7 HD vanaf vandaag te koop in Nederland

Begin juni is de opvolger van de ASUS MeMo Pad 7 aangekondigd. Deze draagt de – uiterst originele naam – ASUS MeMo Pad 7 HD. Vanaf vandaag is deze tablet uit voorraad leverbaar bij o.a. de Nederlandse Mediamarkt en Saturn.

Specificaties

De MeMo Pad 7 HD is een 7” budgettablet, maar beschikt wel over goede specificaties. Zo is de tablet voorzien van een 7” IPS LCD scherm met de prima resolutie van 1280 x 800 pixels, GPS, een 1,2Ghz quadcore processor, 1GB RAM, 16GB intern geheugen, een micro-SD kaartlezer en een micro-USB poort. Tevens beschikt hij over Bluetooth 4.0, Wifi en twee camera’s. Hij is verkrijgbaar in vier felle kleuren (zwart, wit, roze en geel/groen). De tablet draait op Android 4.2 Jelly Bean met enkele toevoegingen van ASUS. Zowel de (inter-)nationale pers is zeer enthousiast over deze tablet, hij zou een erg goede prijs/kwaliteit verhouding bieden. Let wel op dat er twee versies zijn, één met 8GB intern geheugen en één met 16GB intern geheugen. Dit is eenvoudig uit te breiden via een micro-SD kaartje.

Deze tablet kopen?

De ASUS MeMo Pad 7 HD is uit voorraad leverbaar bij Mediamarkt en Saturn, andere (web-) winkels zeggen hem deze of volgende week binnen te krijgen. Bij de twee eerstgenoemde winkels kost de tablet 169 euro. Zou jij deze tablet kopen? Of wacht en spaar je liever even door voor de nieuwe Nexus 7? Ik hoor het graag, je kunt hieronder een reactie achterlaten.

Hij is inmiddels te bestellen bij:

Bron: Tabletsmagazine

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter