Alles over de officiele covers voor de nieuwe Nexus 7

Op 24 juli is de nieuwe Nexus 7 officieel gepresenteerd, tegelijkertijd werden ook twee covers voor de tablet onthuld. In dit artikel ga ik wat dieper op de twee covers in.

Travel Cover

De goedkoopste van de twee is de Travel Cover. Deze past precies om de nieuwe Nexus 7 heen en komt in zes verschillende kleuren op de markt, te weten donker- en lichtgrijs, lichtblauw, oranje, roze en groenblauw. ASUS geeft aan dat het gebruikte materiaal thermoplastisch elastomeer is en belooft dat het zacht en gripvol aanvoelt. Je klikt de tablet in de case en door de kaft wordt ook de voorkant beschermd. Er zijn uitsparingen voor alle knoppen, aansluitingen en de twee camera’s zodat je de hoes optimaal kunt gebruiken. De afmetingen bedragen 20 x 12.7 x 1.5 centimeter en de hoes weegt 130 gram. Een prijs is niet bekendgemaakt maar de verwachting is dat hij voor 20 euro over de toonbank gaat. Niet veel als je het mij vraagt. Of de hoes naar Nederland komt is niet onduidelijk. Meer informatie over de ASUS Google Nexus 7 is hier te vinden. Een Amerikaanse website heeft de hoes al binnen en bekijkt hem eens goed in het volgende filmpje. Voor de geïnteresseerden is hier de link.

 

Premium Cover

De tweede officiële cover voor de nieuwe Nexus 7 is de Premium Cover. Zoals de naam al doet vermoeden is dit de duurdere en betere variant van de Travel Cover. De Premium Cover weegt slechts 96 gram en de afmetingen bedragen 20.2 x 11.8 x 1.2 centimeter. Deze hoes komt in slechts twee kleuren beschikbaar, zwart en wit. Zoals ASUS dat zo mooi kan vertellen is ‘de buitenkant van de voorkant gemaakt van Pu. De binnenkant van de voorkant is gemaakt van microfiber. De achterkant bestaat uit PC’. Ook deze hoes is voorzien van uitsparingen voor de knoppen, aansluitingen en camera’s. Zoals we dat wel kennen van de Apple iPad smartcovers is het ook bij deze hoes mogelijk om de hoes zo te ‘vouwen’ dat hij in verschillende standen komt te staan. Ideaal om een filmpje o.i.d. te bekijken. Voor ieder wat wils. Om het wat te verduidelijken heb ik onderstaande afbeelding toegevoegd.

Premium Cover standen

Ook van deze hoes is nog geen prijs bekend. Of hij naar Nederland komt heeft ASUS ook niet bekendgemaakt. De verwachting is dat de Premium Cover zo’n 30 tot 40 euro gaat kosten. Voor meer informatie over de Premium Cover verwijs ik je graag door naar de productpagina (Engels).

Kopen?

Natuurlijk komen er de aankomende tijd nog honderden cases/covers en hoesjes op de markt. Echter hebben die niet allemaal de garanties die ASUS wel biedt; een officiële cover die dus op maat is gemaakt. Daarnaast vind ik de prijzen ook wel meevallen, dus is het ’t waard een andere cover voor de nieuwe Nexus 7 te kopen? Of zou je toch voor een van deze twee gaan? Ik hoor het graag van je. En natuurlijk melden wij het direct als er meer informatie is over de prijs en beschikbaarheid in Nederland van de nieuwe Nexus 7 of de accessoires.

Bron: Tabletsmagazine

 

 

 

 

 

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

lookmovieanitakuanitakulookmovietheflixerlookmoviesflixlookmovieanitakulookmovieMangaFireanitakuanixlookmovietheflixeranitakuanitakutheflixersflixtheflixertheflixeranixsflixsflixMangaFirelookmoviesflixlookmoviesflixtheflixerfavmoviesfavmoviesseriesonlineseriesonlinewatch animewatch animemyflixermyflixerfmoviesfmovieswatchseriestvwatchseriestvMangaFireMangaFireflixhqflixhqupmoviesupmovieswatchserieswatchserieswatch movies online, hurawatch, Murdaritaville (2024), free movies online, watch tv shows online,