eigen hoesje maken

Eigen hoesjes ontwerpen is een hype

Je kan voor steeds meer telefoons je eigen hoesje maken

Op zich vrij logisch dat het maken van een eigen ontwerp voor op je telefoonhoesje een hype is. Iedereen wil een persoonlijke touch aan zijn telefoon geven. Inmiddels kan je voor steeds meer telefoons dit doen. Ik heb er ooit al eens eentje gemaakt voor mijn iPhone 4S, zie mijn review van de hardcase.

Deze hardcase had ik gemaakt bij EGOsketch een Nederlands bedrijf die zich heeft gespecialiseerd in het maken van sleeves en cases voor smartphones en tablets. Als je op hun website kijkt zie je dat dit ontwerpen een succes is, want zij voegen steeds meer smartphone toe waar je een case voor kan maken.  Je kan nu bijvoorbeeld een Samsung Galaxy S4 hoesje ontwerpen of een Sony Xperia Z hoesje ontwerpen. Dit zijn toch twee van de meest verkochte smartphones in Nederland. Ik heb online ook al gezien dat je bij andere bedrijven hoesjes kan laten maken, maar hier heb ik nog niets van gereviewd.

Ik blijf het een supercool concept vinden, want voor 25 euro kan je een hoesje geheel naar eigen smaak maken en zonder al te veel moeite. Het resultaat is dat je een opvallend hoesje kan maken waar je leuke reacties op krijgt. Ik ben benieuwd hoe bedrijven zoals EGOsketch inspelen op de nieuwe soorten iPhones van Apple. Apple heeft zelf al aantal cases ontworpen voor de iPhone 5c, die volledig op het design moeten aansluiten. Voorlopig kan je wel een iPhone 5 hoesje ontwerpen, maar zullen we nog even moeten wachten tot dat er ook ‘eigen hoesjes’  kan gaan maken voor de iPhone 5c. Meestal duurt dat enkele maanden voordat die beschikbaar komen.

Zie hieronder nog even een foto van mijn eigen hoesje wat ik gemaakt had voor de iPhone 4s en nu wachten op de beschikbaarheid voor mijn iPhone 5c.

hardcase-digimind-1

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

sflixMangaFireMangaFireMangaFireanixanitakuMangaFiretheflixerMangaFireMangaFireMangaFiretheflixeranixanitakulookmoviesflixanitakuanixMangaFireanitakutheflixertheflixersflixsflixanitakuMangaFiresflixlookmovieMangaFireanitakuwatch animewatch animesoap2daysoap2dayfavmoviesfavmoviesaniwaveaniwavegomoviesgomoviessoaptodaysoaptodaywatchseriesonlinewatchseriesonlineprimewireprimewirewatchmovieswatchmoviesaniwaveaniwavemanga Children of the Shiunji Family, read manga online free, mangafire, manga Dragon Ball,