Instagram Windows Phone

Instagram beschikbaar voor Windows Phone

Eindelijk beschikbaar voor Windows Phone: Instagram

Het heeft heel lang geduurd, maar eindelijk kunnen Windows Phone gebruikers ook gebruik maken van Instagram. De app die door meer dan 150 miljoen mensen gebruikt wordt. 

Instagram kwam als eerste uit op de iPhone en in maart 2012 kwam hij ook uit voor Android. Vervolgens hebben Windows Phone gebruikers dus langer dan 1,5 jaar op deze app moeten wachten. Maargoed, hij is er. Je kan hem nu gratis downloaden in de Windows Store. Hij is nog wel in Beta versie, dus verwacht nog wel een aantal bugs in de app. Die heb ik na een korte review nog niet kunnen ontdekken in ieder geval. Zoals je op je afbeeldingen hieronder kunt zien. Is instagram volledig in Windows Phone style en heeft het dezelfde functionaliteiten als bij Android en iOS.

De eerste recensies van Instagram voor Windows Phone zijn positief en er worden maar weinig bugs gemeld. Het grootste ‘geklaag’ op dit moment is de snelheid van de app. Hij blijft af en toe hangen en een foto nemen duurt soms enkele seconden. Ik ben benieuwd wat jij er van vind?

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixeranitakuMangaFiretheflixerlookmoviesflixtheflixertheflixersflixMangaFireMangaFireanitakuanixtheflixeranitakutheflixertheflixerMangaFiretheflixersflixsflixtheflixersflixsflixanitakuanixanixtheflixertheflixersflixzoroxzoroxhurawatchhurawatchanitakuanitakumyflixermyflixerflixtorflixtorsflixsflixflixtor videoflixtor videowatchserieshdwatchserieshdwatchfreemovieswatchfreemovieshdtodaytvhdtodaytvwatchmovies, watch tv shows online, free watch movies, Art of Love (2024), watch movies online,