bkr abonnement

Vergelijken van providers op BKR controle (ADV)

Abonnementzonderbkr.nl is een informatieve website over het afsluiten van telefoon abonnementen ondanks een BKR notering. Op de website is een handig overzicht te vinden van providers die het soepelst omgaan met klanten die bij het BKR geregistreerd staan. De bezoekers van de website zijn voornamelijk mensen met een BKR registratie. Deze doelgroep werd voorheen bij de meeste telecomproviders vaak zonder pardon geweigerd.

Uit de statistieken van de website blijkt dat gemiddeld 79% van de afgesloten sim only en/of telefoon abonnementen op de website zijn goed gekeurd voor klanten met een BKR notering. De cijfers spreken voor zich en laten zien dat het tegenwoordig heel goed mogelijk is om een abonnement af te sluiten met een BKR notering.

Gsm abonnement afsluiten met een BKR notering

Het BKR houdt bij of u een lening hebt of in de afgelopen 5 jaren hebt gehad. Zo bepaald het BKR of u kredietwaardig bent en beschermt u en bedrijven tegen mogelijke financiële risico’s. Voorheen was het erg moeilijk om een telefoon abonnement af te sluiten met een BKR registratie.

Tegenwoordig is het afsluiten van een mobiel abonnement met een BKR notering goed mogelijk. Sinds 1 januari 2011 werken mobiele providers namelijk niet meer samen met BKR. Voor jou betekent dit dat telecom providers geen BKR toetsing meer doen wanneer je een abonnement wilt afsluiten. Je wordt dus niet meer geweigerd vanwege een BKR notering. Betalingsachterstanden van telefoonrekeningen kunnen dan geen negatieve invloed meer hebben op je BKR registratie. Wel werken de mobiele providers samen met Stichting Preventel.

Preventel registreert mobiele diensten die zijn afgenomen door personen en bedrijven bij telecombedrijven en houden hiervoor de betaalachterstanden bij. Voordat je een abonnement kunt afsluiten, controleert de provider of je bij Preventel staat geregistreerd. Wanneer je bij Preventel staat geregistreerd kan een provider je alsnog weigeren.

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons