LG brengt gebogen G Flex eind februari uit in Nederland

LG heeft bekend gemaakt dat het de kromme G Flex eind februari naar Nederland brengt. Het bedrijf brengt de telefoon volgende maand uit in 20 Europese landen, waaronder dus ons land. De adviesprijs van het toestel is maar liefst 749 euro, hij is voor dat bedrag momenteel al te pre-orderen bij Belsimpel.nl. Wanneer de telefoon eind februari leverbaar is komt hij ook in de winkels van onder andere The Phone House en T-Mobile te liggen. Het toestel wordt dus los verkocht, maar ook in combinatie met een abonnement. Vooralsnog krijg je hem bij geen enkel abonnement gratis. Maar wat is er nu zo bijzonder aan de LG G Flex? Waarom is men zo blij dat hij naar Nederland komt en waarom is hij (bij de lancering) zo duur?

tweede Flex

G Flex, de specs

De LG G Flex is krom, buigzaam, hoe je het wilt noemen. Dit heeft als voordeel dat je bij het bellen beter verstaanbaar bent en belangrijker; de telefoon gaat minder snel stuk. Omdat hij gebogen is barst het scherm minder snel als het toestel bijvoorbeeld valt. Qua specificaties behoort de Flex tot het hogere segment, alleen de schermresolutie valt wat tegen. Dit komt waarschijnlijk omdat ook het scherm buigzaam moest zijn, wellicht heeft de opvolger van de Flex wel Full-HD/QHD-scherm. De specificaties van de G Flex zijn dus een 6” 720p-scherm (HD), 32GB intern geheugen en 2GB RAM (werkgeheugen). Tevens vinden we een 13 megapixel camera aan de achterzijde, waar ook de – van de G2 bekende – (volume en aan/- uit) knoppen zitten. De processor is een Qualcomm Snapdragon 800 exemplaar geklokt op 2,3 Ghz. De achterkant is voorzien van een speciale coating welke kleine krasjes na een tijdje weer laat verdwijnen. Digimind heeft de LG G Flex begin deze maand al in handen gehad, op de gadgetbeurs CES. Wij vinden het een erg bijzonder toestel en waren vooral onder de indruk van de buigzaamheid. Wanneer het toestel op de Nederlandse markt verschijnt zullen wij het toestel ook gaan reviewen, dus houd ons in de gaten.

Bron: LG

Labels:, , , , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons