LG G Pad 8.3 slechts 200 euro!

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat MediaMarkt deze week een leuke kortingsactie heeft lopen, de BTW vrije dagen. Ook LG heeft een cashbackactie, je krijgt 50 euro retour bij aanschaf van een G Pad 8.3. In het kort komt het erop neer dat je uiteindelijk slechts 200 euro voor de G Pad betaalt.

De adviesprijs van de LG G Pad 8.3 was 299 euro, inmiddels is hij voor zo’n 280 euro te vinden. Vanwege de BTW actie dagen kost de tablet bij MediaMarkt nu ruim 250 euro (inclusief thuiskopieheffing) en krijg je bij registratie op een speciale actiesite van LG nog eens 50 euro terug op je bankrekening. Uiteindelijk betaal je dus slechts 200 euro voor de G Pad, een hele mooie prijs. De Nexus 7 (2013, 32GB Wifi) kost ook 200 euro, het zal voor sommige mensen dus een lastige keus worden. De Nexus 7 is kleiner, draait op stock-Android 4.4, heeft meer intern geheugen en een ander design. Maar ook de G Pad is voorzien van mooie specificaties, ik zal ze hieronder even opnoemen.

  • 8,3” Full-HD display
  • 1,7Ghz Qualcomm Snapdragon 600 SoC
  • 2GB RAM
  • 16GB intern geheugen, uitbreidbaar via Micro-SD
  • 4600 mAh accu
  • Bluetooth 4.0, Wifi, Miracast, Micro-USB, Wifi-display
  • 5MP camera aan de achterzijde, 1.3mp exemplaar aan de voorzijde
  • Android 4.2 met software van LG eroverheen (O.a. Knock On)

Digimind heeft de tablet een maand kunnen testen en redacteur Rens is momenteel druk bezig met de review, welke naar verwachting eind volgende week online komt. We kunnen je alvast verklappen; we zijn erg onder de indruk van deze LG tablet. Hij voelt (in tegenstelling tot veel andere Android-tablets) erg luxe aan en ook het beeldscherm is geweldig. Ook de overige specificaties maken hun beloftes waar, deze tablet is voor 299€ een aanrader. Nu hij bij MediaMarkt slechts 200€ is denken wij dat de G Pad zomaar een succes kan worden.

Bestellen doe je hier: http://www.mediamarkt.nl/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=10259&langId=-11&searchProfile=onlineshop&query=lg%20g%20pad

Update: Rens heeft de aanbieding niet kunnen weerstaan en zelf ook een G Pad aangeschaft 🙂

Bron: TabletsMagazine

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons