Onofficiële Google Play Giftcards online verkrijgbaar

Vandaag kregen wij plots het bericht dat het voor Nederlanders – via een onofficiële manier  – mogelijk is om online Google Play Giftcards aan te schaffen. Via Playcardgiftcodes.nl kun je nu Gift Cards van €15, €25 en €50 kopen, al betaal je per aankoop wel €3 extra. De code krijg je na betaling direct via de e-mail.

Google Play Giftcards zijn officieel niet in Nederland verkrijgbaar, wel in andere landen, waaronder Frankrijk, Duitsland en Amerika. Ondergetekende heeft trouwens laatst in Amerika een $10 kaart aangeschaft, maar die kon ik zowel daar als terug in Nederland niet activeren. Wat ik ook probeerde, het lukte niet. Die ik in Duitsland en Frankrijk gekocht heb deden het wel, maar hoe vaak is een gemiddelde Nederlander in een van die twee landen? Juist, daarom zou het mooi zijn als Google die kaarten ook naar ons land brengt. Dat je in de supermarktrij nog even snel een €15 kaart pakt, bijvoorbeeld. Om verschillende redenen heeft Google dat echter nog niet gedaan, en we weten ook niet wanneer dat wel gaat gebeuren. Nu is er echter een – onofficiële – manier, namelijk de kaarten via het internet bestellen.

Op de website Playcardgiftcodes.nl is het mogelijk om kaarten aan te schaffen. Betalen kan op veel verschillende manieren, waaronder iDeal, PayPal en Bancontact Mister Cash. Na het invullen van je e-mail adres en de betaling geslaagd is ontvang je de code per e-mail. Ook verschijnt hij direct op je beeldscherm, zodat je hem kunt inwisselen in de Google Play Store. Wat vooralsnog alleen jammer is is het feit dat je – welke kaart je ook koopt – 3 euro extra moet betalen. De prijzen voor de Google Play Gift Cards zijn als volgt.

  • €15 euro kaart kost €17,99
  • €25 euro kaart kost €27,99
  • €50 euro kaart kost €52,99

De website heeft onder andere livechat ondersteuning, en biedt ook hulp via Skype, normale telefoon en e-mail. Ze hebben ook een adres in Nederland en staan ingeschreven bij de KvK. Volledig veilig dus, denken wij.

Gaan jullie de kaarten via deze website aanschaffen? Of hebben jullie een creditcard, of een andere manier? Ik hoor het graag in de reacties hieronder.

Bron: GoogleGiftCard.nl

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter