dock iphone 5

Review: Mini Combo Bureauhouder iPhone 5 (s) (c)

Een 3 in 1 bureauhouder voor je iPhone 5, 5s of 5c

Ik heb inmiddels enkele weken de bureauhouder van MytrendyPhone.nl in gebruik om te kijken of het wat is. De bureauhouder werkt naar behoren en heeft 2 grote voordelen en 1 groot nadeel. Ik begin uiteraard met het goede nieuws.

Inmiddels heb ik al veel verschillende docks gehad voor mijn iPhone, iPad of andere tablet. Je hebt veel verschillende soorten. Als ik de dock naast de computer gebruik dan is het voor mij een ‘must’ dat hij ook gelijk oplaad. Het handigste is dan via USB want dan hoef je niet te zoeken naar een stopcontact. Het voordeel van deze dock is dat hij oplaad via USB, maar dat je ook nog 2 USB poorten in het dock zelf hebt. Hierdoor ‘verspil’ je geen USB poort maar krijg je er juist 1 bij. Deze poorten werken allemaal prima en naar behoren. Ook het opladen gaat zonder problemen. Meestal krijg je namelijk de waarschuwing van Apple dat de accessoire niet ondersteund wordt. Dit heb ik geen 1 keer gehad. Naast 2 USB poorten, zit er ook een kaartlezer op de dock. Je kunt hier verschillende kaarten in doen,  zoals SD, MMC, M2, MS na Micro SD. Deze kaartlezer werkt ook zonder problemen en las iedere keer mijn kaartje uit.

Nu komt eigen het belangrijkste voordeel voor mij. Je kan je iPhone gewoon in je hoesje laten zitten terwijl je hem oplaad. Tenminste in mijn geval. Ik heb een iPhone 5c met hoesje. Wellicht is hij er niet helemaal voor gemaakt, maar het past prima en is voor mij een groot voordeel. Ik heb er een hekel aan om iedere keer mijn iPhone uit me hoesje te halen als ik hem in een dock wil zetten.

Tot slot het grootste nadeel. In de dock zit een kleurrijk LEDlichtje verborgen. Zodra je de dock aansluit gaat die flikkeren in verschillende kleuren. Dit kan je niet uitzetten. Ook als je iPhone er niet in zit, blijf het flikkeren. Je moet dan dus je USB kabel uit de computer halen. Dit is dus niet ideaal. Daarnaast vind ik persoonlijk een flikkerend lichtje op je bureau wat ‘puberaal’, waardoor ik denk dat deze dock prima thuis hoort in een studentenkamer of bij jongeren thuis. Ik zie deze niet zo snel gebruikt worden in een professionele omgeving, jammer want zonder het LEDje was dit zeker het geval.

Aan de andere kant voor 12,90 euro ben ik nog geen beter dock tegen gekomen, dus voor het geld hoef je het niet te laten. De dock is ‘merkloos’ en te bestellen voor 12,90 bij MytrendyPhone.nl

 

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter