wetransfer app

Snel meer dan 2Gb aan foto’s verzenden (iPhone)

De WeTransfer app voor de iPhone

De WeTransfer app is eenvoudig maar wel effectief. Net zoals hun website, maar superhandig als je veel GB’s te verzenden hebt vanaf je iPhone. Je kan nu tot 10 GB verzenden naar iemand, als je maar zijn emailadres hebt. 10 GB is meer dan de 2 GB die je op de website kan uploaden.

Als je de app opstart zie je jouw foto’s en die kan je vervolgens selecteren. Dit geldt ook voor je video’s die op je iPhone staan. Vervolgens kan je dus tot 10 Gb aan foto’s of video’s verzenden naar een ander. Dit doe je simpel door jouw emailadres in te vullen en die van de ander. Vervolgens verzenden en klaar.  Het uploaden van de bestanden gaat snel, net zoals je gewend bent op hun website. 

wetransferr

Zodra het uploaden klaar is, ontvangt de andere partij in zijn mail een downloadlink. Deze is 7 dagen geleden. Over privacy kunnen we zeggen dat de servers in Amerika staan, dus ja dan weet je natuurlijk wel wie dit kan inzien..

De app heeft wel wat raars, hij is niet altijd vindbaar in de App Store. Als je via deze link de app download, zou hij het wel moeten doen.

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter