Aldi verkoopt vanaf 6 juni 90 euro kostende Wolfgang

Supermarktketen Aldi verkoopt vanaf vrijdag 6 juni weer een smartphone van het merk Wolfgang, deze keer de AT-AS40D2. Dit toestel is gericht op de onderkant van de markt, zo laten de specificaties en adviesprijs zien. De telefoon biedt ondersteuning voor twee simkaarten, is simlockvrij en wordt geleverd inclusief beschermhoesje.

Wolfgang is bekend om het uitbrengen van goedkope smartphones met prima specificaties, en daar borduurt het bedrijf op voort. Vanaf vrijdag 6 juni verkoopt de supermarktketen Aldi weer een smartphone, de AT-AS40D2. Deze telefoon beschikt over basisspecificaties, wat voor een laag prijskaartje heeft gezorgd. Het toestel kost namelijk €89,99, en hiervoor krijg je – op papier – een goede smartphone. Geen single-core processor, Android 2.2 enzovoort, maar prima specs om als kroegentelefoon of voor je grootouders te dienen.

De specificaties zijn als volgt.

  • 4” scherm dat 480 bij 800 pixels telt
  • 1,3Ghz MediaTek dualcore processor
  • 512MB RAM
  • 4GB aan interne opslagcapaciteit, Micro-SD slot aanwezig (max. 32GB)
  • 5MP camera aan de achterzijde, VGA-exemplaar aan de voorzijde
  • 1500 mAh accu
  • Bluetooth 4.0, Wifi, 3G
  • Dual-sim ondersteuning
  • Afmetingen: 126 x 66 x 12 millimeter. Gewicht: 131 gram
  • 2 Jaar garantie

wolfgang goedkoop

Het uiterlijk van de telefoon is weinig bijzonder, al lijkt het wel te volstaan voor de prijs. Onder het scherm vinden we drie touchgevoelige knoppen; menu, thuis en terug. De Android-versie is oké, al had ik graag KitKat gezien. Die versie is namelijk geoptimaliseerd voor low-end toestellen zoals deze Wolfgang, 4.2 minder. De dual-sim ondersteuning is een leuke extra en eigenlijk nooit te vinden op Android-toestellen onder de 100 euro. Verwacht niet dat je met deze smartphone grafisch intensieve games als Temple Run kan spelen, dat kan de hardware niet aan. Voor simpele dingen als e-mail, Whatsapp en internet kun je deze Wolfgang prima gebruiken.

Voor net geen 90 euro lijkt dit een leuke smartphone, bijvoorbeeld als back-up telefoon of voor festivals/uitgaan. Het gratis beschermhoesje dat je bij aanschaf krijgt is een toffe extra, zeker omdat hoesjes voor toestellen als deze redelijk schaars zijn. Gelukkig verkoopt Wolfgang zelf wel accessoires voor haar toestellen, via haar eigen webshop. Ga jij deze Wolfgang aanschaffen?

Via: Androidplanet

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

anitakuanixMangaFireanitakulookmovieMangaFiresflixanitakusflixlookmoviesflixanitakuanitakuanitakulookmovieanixlookmovieanixtheflixertheflixerMangaFireMangaFiretheflixeranitakulookmovietheflixerMangaFiresflixanixtheflixeraniwaveaniwavesflixsflixflixhqflixhqseriesonlineseriesonlinewatchmovieswatchmoviesfavmoviesfavmoviesanixanixflixtor videoflixtor videoMangaFireMangaFirebflixbflixThe Outreau Case: A French Nightmare (2024), action movies free, watch tv shows online, The Other Side (2024), vumoo,