Duikt de Samsung Galaxy F alweer op?

Het lijkt erop dat er weer een render van de – nog onaangekondigde – Samsung Galaxy F is opgedoken. Althans, dat beweert telecomlekker Evleaks, die de afbeelding op het wereldwijde web plaatste. Er wordt gezegd dat de telefoon in september wordt gepresenteerd, samen met de Galaxy Note 4.Vorige renders (zoals die hieronder) laten dezelfde telefoon zien. De Galaxy F zou Samsung’s nieuwste topmodel worden, wellicht wordt de F-serie zelfs een nieuwe lijn (en stopt de Galaxy S-serie). Hier gaan geruchten over, althans. Vandaag dook er weer een render op die de wit met goude Galaxy F laat zien. We zien een uiterlijk dat erg lijkt op de Galaxy S5, op twee punten na. Ten eerste heeft de Galaxy F smallere bezels (randen om het scherm), vooral aan de zijkanten. Dit zorgt ervoor dat hij óf een groter scherm in dezelfde behuizing heeft, óf hetzelfde scherm in een compactere behuizing. Ten tweede ziet er achterkant er anders uit, hij lijkt zeker niet op het plastic putjes patroon van de S5. Volgens Evleaks is de achterkant van geborsteld metaal, net zoals de HTC One M8 dus. Samsung kennende zal de achterkant wel verwisselbaar zijn, in tegenstelling tot het net genoemde HTC-toestel.

Render Galaxy F 2

Qua specificaties is er nog niks bekend, maar er gaan geruchten over een Qualcomm Snapdragon 805 processor, welke ook te vinden is in de recent gepresenteerde Galaxy S5 LTE-A. Deze zou worden bijgestaan door 3GB werkgeheugen (RAM), wat nodig is om het QHD-scherm (2560 bij 1600 pixels) aan te sturen. De S5 LTE-A is ook voorzien van een QHD scherm, net als enkele concurrenten zoals de LG G3 en Oppo Find 7. Trouwens, die Snapdragon 805 chipset zou in één van de twee Galaxy F-modellen te vinden zijn, voor andere markten is er een tweede model dat draait op Samsung’s eigen Exynos processor. Deze biedt ondersteuning voor LTE categorie 6, wat momenteel nog niet eens op de markt is. Echter moeten we deze ‘gelekte’ specificaties vooralsnog met een flinke korrel zout nemen.

Wat vind jij van dit toestel?

Via: AndroidCentral

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

sflixMangaFiresflixsflixMangaFiretheflixersflixsflixsflixsflixanitakuMangaFireanitakuanixanitakulookmovielookmovieMangaFireanitakusflixsflixsflixanixlookmovieanitakuanitakuanixtheflixersflixlookmoviegogoanimegogoanimehuratvhuratvmoviestowatchmoviestowatchhimovieshimovieswatchfreemovieswatchfreemoviesseriesonlineseriesonlinebflixbflixgomoviesgomoviestheflixertheflixerflixtorflixtorgomovies, watch tv shows online, watch movies online, Baddies East (2023), free streaming site,