JBL Charge

JBL Charge review, draagbare krachtpatser

De JBL Charge is draagbare bluetooth speaker die je overal kan gebruiken

Ik was al tijden op zoek naar een goede bluetooth speaker. Een van de belangrijkste dingen voor zo’n speaker is natuurlijk de geluidskwaliteit en de accuduur. Beide elementen zijn bij de JBL Charge prima. Lees mijn review hieronder.

Uiterlijk JBL Charge

JBL chargeUiterlijk is natuurlijk altijd smaakgevoelig. Het is in ieder geval een stoer uiterlijk, wat netjes is afgewerkt. De kleurencombinaties zijn bijzonder en gedurfd. Hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar, bijvoorbeeld ook in het zwart waardoor hij iets minder opvalt. Hij is verder netjes afgewerkt zoals je van een JBL product mag verwachten. Rondom de ronde randen van de speaker zit een rubber randje, wat ook nog enige bescherming biedt als de speaker valt. Helaas is dit uit eigen ervaring. Gelukkig alleen wat schaafplekken op de rubber rand, waardoor de rest van de speaker niet beschadigd is en hij gewoon nog prima functioneert.

Geluidskwaliteit JBL Charge

Dit is altijd lastig om te laten horen in een review, omdat geluid in een video altijd van andere kwaliteit is dan in de werkelijkheid. Ik ben zeker geen geluidstechnicus maar ik kan het geluid als vol en rijk omschrijven. Volle tonen en een diep bass waardoor je makkelijk je woonkamer kan vullen met geluid. Kortom in vergelijking met goedkopere speakers die ik heb gehad van bijvoorbeeld Phillips is dit echt een verbetering voor mij. Ik heb een vrij brede muzieksmaak, van R&B tot House, en niets is te gek voor de Charge.

Accuduur JBL Charge

IMG_3937De accuduur is misschien nog wel iets waar ik het meest over te spreken ben. Op papier zou dit 12 uur moeten zijn. In de praktijk haalt hij dit ook ongeveer. 2 dagen strand houdt hij makkelijk vol. Kortom iets wat je verlangt van zo’n speaker en wat hij volledig waar maakt. Er is niets vervelender dat je een speaker pakt en wilt gebruiken en hij al leeg is voor dat het feestje afgelopen is.

 

 

Mooie bijvangst

De JBL Charge kan ook dienen als oplader voor je telefoon of ander apparaat wat je met USB kan opladen. Dit is natuurlijk niet iets waar je deze speaker voor koopt, maar wel een mooie bijvangst is. Toen ik op een zonnige dag op het strand van Hoek van Holland zat, waar het bereik van je mobiele telefoon niet heel goed is, heb ik hier toch mooi profijt van. Uiteraard heeft dit wel invloed op de accuduur van de Charge, maar dat lijkt mij logisch. Je krijgt bij aankoop nog een mooie etui waar je de speaker in kan vervoeren. Door het formaat van de speaker past hij ook makkelijk in je rugzak of tas.

IMG_3936

Aanrader?

Als je op zoek bent naar een goede kwaliteit speaker voor een dagje weg of gewoon om door het hele huis een speaker wil gebruiken dan vind ik dit echt een aanrader. Natuurlijk heeft een kleine speaker wel zijn beperkingen, maar de JBL Charge heeft er vrij weinig. Uiteraard moet het uiterlijk je wel liggen, maar anders zou ik naar de zwarte versie kijken die minder opvalt. Als je graag een JBL speaker wil, dan zou ik deze eerder kopen dan bijvoorbeeld de JBL Flip, omdat hij een langere accuduur heeft en nog een oplaadmogelijkheid beidt. De JBL Charge is voor ongeveer 129 euro verkrijgbaar bij onder andere Coolblue. Je kan hem via hun website bestellen, hier….

IMG_3935

IMG_3946

IMG_3941

IMG_3940

 

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixerlookmoviesflixtheflixertheflixersflixMangaFiresflixtheflixeranitakuanixMangaFireanixtheflixertheflixeranitakulookmovieMangaFiresflixanixMangaFireanitakutheflixeranitakulookmovietheflixeranixMangaFiresflixMangaFireanitakuanitakuwatch animewatch animewatchseriestvwatchseriestvhuratvhuratvhurawatchhurawatchsoaptodaysoaptodayfmoviesfmoviesfavmoviesfavmoviesaniwaveaniwavesflixsflixwatch movies online, An Optimist's Guide to the Planet (2024), Animal (2023), movies online free, watch series,