Specificaties Note 4 opgedoken in benchmark

Benchmarksite Antutu heeft op een pagina informatie over de Samsung Galaxy Note 4 gelekt. Het toestel zou in september gepresenteerd worden en de beschikking hebben over een QHD-scherm, 16 megapixel camera en krachtige Snapdragon 805 processor. Hoe groot het scherm is wordt niet duidelijk, om even iets te noemen.

Het ligti n de lijn der verwachting dat Samsung de nieuwste Note-telg begin september op de IFA officieel presenteert. Dat duurt dus nog even, maar de geruchten over deze telefoon zijn al even bezig. Vandaag is er een pagina op de website van Antutu verschenen, een applicatie die meet hoe snel je telefoon is. De afbeelding en tekst die op de pagina te vinden zijn laten weinig aan de verbeelding over; dit is de Galaxy Note 4. De typenummer s (SM-N910S en SM-N910C) bevestigt dit nog eens goed.

Specificaties Samsung Galaxy Note 4

Volgens Antutu krijgt de Note 4 de beschikking over een QHD/2K-scherm (2560 bij 1600 pixels). Over de schermgrootte wordt met geen woord gerept, maar we gaan uit van ongeveer 5,7”. De testtoestellen draaien op Android 4.4.3 KitKat en beschikken over 3GB aan werkgeheugen (RAM). Intern is 32GB aan opslagcapaciteit te vinden en Samsung kennende zal een Micro-SD slot niet ontbreken. Aan de achterzijde bevindt zich een 16 megapixel camera, wellicht hetzelfde exemplaar als in de Galaxy S5. Dat zou helemaal niet erg zijn aangezien dat toestel voornamelijk als winnaar uit de bus komt bij camera-vergelijkingen met andere vlaggenschepen. Aan de voorzijde zou de Note 4 een 3,7 megapixel webcam hebben, best scherp dus.

antutu note 4

 

Het laatste wat we kunnen melden is dat er zeer waarschijnlijk twee versies van de Note 4 uitkomen, verschillend in processor. Het ene model zou de beschikking hebben over een Qualcomm Snapdragon 805 processor, welke ook te vinden is in de – deze week gepresenteerde – Galaxy S5 LTE-A. Het andere model zou draaien op een Exynos 5433 processor van Samsung zelf. Deze 64-bits chipset is gebaseerd op twee quadcore processors; een snelle voor zware taken en een langzamere voor minder zware taken. De minder snelle processor draait op maximaal 1,33Ghz, het snelle model komt niet in de test voorbij. Waarschijnlijk zal deze een kloksnelheid van tussen de 1,4Ghz en 2Ghz hebben. Voor de grafische prestaties is er bij de Snapdragon 805-editie een Adreno 420 aanwezig, de Exynos-uitvoering heeft de beschikking over een ARM Mali T760. En oh ja, als je je afvraagt waarom er twee modellen komen; dit heeft met 4G-ondersteuning te maken.

Verder

De aankomende tijd zullen we ongetwijfeld nog veel meer informatie over de Note 4 te zien krijgen, al duurt het nog even tot de officiële presentatie. Kijk jij uit naar de Samsung Galaxy Note 4?

Via: Nutech.nl

Labels:, , , , , , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

anitakuanitakusflixlookmovieanitakuMangaFiresflixMangaFirelookmovieanitakuMangaFireanitakuMangaFiretheflixeranixlookmovieMangaFireanixlookmovieMangaFiretheflixerlookmovieMangaFireMangaFireMangaFirelookmovieanixanitakuMangaFireanitakumyflixermyflixermyflixermyflixergomoviesgomovieshurawatchhurawatch123moviesfree123moviesfreehuratvhuratvwatchseriestvwatchseriestvsoaptodaysoaptodayaniwaveaniwaveMangaFireMangaFirewatchseriesfree, watch tv shows online, tv shows to watch, Nimona (2023), The Dynasty: New England Patriots (2024),