UPPTACKA rugzak review

Op zoek naar een goede rugzak voor dagelijks gebruikt?

Ben je op zoek naar een goede tas voor dagelijks gebruik waarin je al je gadgets en gear kwijt kan? Dan raad ik je de UPPTACKA rugzak aan van Ikea. Ikea? jawel, de Ikea. Dat had ik zelf ook niet verwacht. Wat mij betreft de beste rugtas waarin ik alles kwijt kan wat ik dagelijks nodig heb. Lees waarom ik hem de beste vind. 

De beste rugzak van dit moment

Eigenlijk ben ik al jaren op zoek naar een goede rugzak en ik heb er dan ook verschillende gehad. Eigenlijk waar ik vaak tegen aanliep was de kwaliteit (dus hoe snel het kapot gaat) en ruimte. Ik heb namelijk altijd te weinig ruimte in mij rugzak. Wat dat betreft ben ik net een vrouw. Voordat je naar de inhoud van mijn volgestampte rugzak kan kijken zal ik de voordelen noemen van deze UPPTACKA rugzak van Ikea.

Alles past er in

Voor dagelijks gebruik, dus naar mijn werk, neem ik aardig wat apparaten en andere gear mee. In de UPPTACKA past met gemak een Macbook, iPad, opladers, kabels, JBL speaker, notitieblok, pennen, zaklamp, eerste-hulp-kit en alle andere gear die ik iedere dag bij mij wil hebben. Je kan de rugzak zo indelen zoals je  wilt. Er zijn verschillende vakken, vakjes, netjes en ritjes waar je al jouw spullen in kwijt kan. Daarnaast heeft niet ieder vakje een vaste bestemming waardoor de rugzak flexibel is. Dit kan je ook op de foto’s hieronder zien.

Flexibel en comfort

De UPPTACKA is niet alleen groot genoeg voor mij om al mijn spullen in kwijt te kunnen. Hij zit nog comfortable ook. De schouderbanden en achtvlak zijn gewatteerd waardoor ze zeer comfortable zitten. Ook als je een stuk moet lopen met de rugzak op je rug. Misschien 1 toevoeging die er niet op zit en dat is een band voor om je middel, voor het geval dat je gaat fietsen of echt een stuk moet lopen. Al moet ik zeggen dat als je hem strak aantrekt hij nagenoeg niet beweegt als je aan het lopen of fietsen bent. En nu komt misschien nog wel het mooiste van de UPPTACKA rugzak. Ikea heeft er over nagedacht en dat doen ze misschien altijd wel over hun producten, maar bij deze rugzak valt het op. Als je niet al je apparaten of spullen wilt mee nemen, maar een kleiner gedeelte hiervan, dan is dat geen probleem. Je kan namelijk de rugzak openritsen in het midden waardoor je ineens 2 kleinere rugzakken hebt, die je afzonderlijk van elkaar kan meenemen. Ideaal! Zeker als ik bijvoorbeeld alleen even wat eten en drinken mee wil nemen en alleen de iPad bijvoorbeeld. Dan laat ik het gedeelte waar mijn Macbook in zit gewoon thuis.

Design

Het design van de UPPTACKA rugzak is natuurlijk smaakgevoelig. Je kan wel zeggen dat hij er stoer en robuust uit ziet. Wat ik mooi vind is dat Ikea goede kwaliteit materialen heeft gebruikt, die stevig aanvoelen en waar je het idee van hebt dat het tegen een stootje kan. De ritsen zijn groot en stevig net zoals de ritssluiting zelf. Het enige ‘nadeel’ hierbij is dat op de ritssluiting Ikea Family staat en daar moest ik wel even aan ‘wennen’. De kleur waar hij nu in verkrijgbaar is, is zwart met een oranje binnenzijde en wat oranje accenten aan de buitenkant. Ik vind het persoonlijk subtiel gebracht aan de buitenzijde waardoor het niet overheerst.

De prijs

Dat is wellicht nog het grootste pluspunt van de UPPTACKA rugzak. Hij kost maar 34,95 euro, maar als je lid bent van de Ikea Family zelfs maar 29,95 euro. Kortom ben je op zoek naar een goede rugzak waar je veel plezier aan beleefd, check dan hun UPPTACKA rugzak via hun website

IMG_4040

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Reacties (2)

  • Avatar

    Bruno Nietvelt

    |

    Hallo,
    Waar is deze rugzak nog te koop?
    Bedankt en groetjes!

    Reply

Laat een reactie achter