iPhone 6

iPhone 6 event op 9 september

Het gerucht gaat dat Apple een ‘groot’ event gepland heeft op 9 september. Dit zal het event zijn waar de iPhone 6 gepresenteerd zal gaan worden. Dit gerucht is de wereld in geholpen door anonieme bronnen van de website Re/code. Naar verwachting zal er een 4.7 inch en een 5.5 inch iPhone worden gepresenteerd.¬†

Er gingen onlangs geruchten dat de iPhone 6 5.5 inch vertraging zou hebben opgelopen en pas volgende jaar te koop zal zijn. Met dit nieuwe gerucht over een event lijkt er niets aan de hand te zijn. Het is gebruikelijk dat Apple kort na het presenteren van een iPhone het toestel ook gaat verkopen. In het gerucht van Re/code wordt gesproken over een groot event. Apple zelf verstuurd normaal gesproken pas 1 week voor zo’n event een uitnodiging naar geadresseerden. In zo’n uitnodiging zit meestal een ‘geheime boodschap’ ¬†verstopt. Het is dus nog even een maand wachten voor we echt meer weten.

Rondom de nieuwe iPhone is er altijd een ware geruchtenstorm, waar meestal wel 1 of 2 juiste berichten tussen zitten. Eerder ging het gerucht dat de iPhone op 19 september gepresenteerd zou gaan worden. Dit zou mogelijk ook de datum kunnen zijn waarop de iPhone 6 te koop is in Amerika. de iPhone 5s werd vorige keer pas na 1 maand verkrijgbaar in Nederland. Wellicht is dit iets waar Apple dit jaar beter mee om wil gaan, shipping naar andere landen, maar dan zouden er productieproblemen moeten zijn. Kortom we weten nog steeds vrij weinig, maar het lijkt er op dat de datum 10 dagen naar voren is geschoven en dat op dinsdag 9 september we voor het eerst een grotere iPhone 6 te zien krijgen.

 

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons