social media statistieken

iPhone app om social media stats bij te houden

Op zoek naar een goede app om statistieken van jouw social media accounts bij te houden?

Eindelijk een app gevonden die heel simpel jouw statistieken bijhoudt van al jouw social media accounts. Ik wilde namelijk snel kunnen zien hoeveel nieuwe likes of volgers ik er bij had. Static is een app die dit doet. 

Static voor de iPhone

De app is helaas alleen nog maar beschikbaar voor de iPhone, maar die kun je scaled wel op je iPad gebruiken. De verwachting is wel dat er een update van de app komt waarin ook een iPad app zit. Dit neemt niet weg dat dit voor mij de perfect app is om mijn statistieken op Social Media bij te houden.  Met de app kan je statistieken voor Facebook, Twitter, Instagram, Youtube, Google + en LinkedIn bij houden. Daarnaast zijn er nog een paar social platforms, maar dit zijn wat mij betreft de belangrijkste in Nederland.

social media statistieken

Op het beginscherm van de app zie je dan alle accounts, na instellen, in 1 oogopslag. Het maakt overigens niet uit dat of het allemaal verschillende accounts zijn of van 1 ‘klant’ . Je ziet direct hoeveel volgers, fans of subscribers je hebt. Vervolgens kan je hier nog verder op inzoomen. Zo kan je zien hoeveel fans of volgers je er bij hebt per dag en is er een diagram waarin je de groeicurve ziet. Persoonlijk gebruik ik het meeste de ‘daily breakdown’ waar ik snel kan zien hoeveel nieuwe fans er bij zijn gekomen. Dit is handig om te zien, want dan weet je of je goed bezig bent.

Je kan in totaal gratis 5 accounts volgen, als je er meer wilt zal je bij moeten betalen. 79 cent per slot of  4,49 euro voor 10 slots. Als je unlimited accounts wilt toevoegen kost je dat 1,79 euro per maand.

Je kan de app vinden in de App Store (gratis)

track-multiple-accounts-and-multiple-metrics

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons