oneplus review

Oneplus dumpt het invite-systeem in oktober

De Chinese start-up Oneplus heeft tijdens een AMAA op Reddit aangegeven binnenkort te zullen gaan stoppen met het beruchte invite-systeem. In oktober maakt het plaats voor een pre-order systeem waardoor het voor mensen makkelijker moet worden om de gehypte telefoon (de One) aan te schaffen.

Tijdens een AMAA (Ask Me Almost Anything) sessie op Reddit heeft Oneplus aangegeven snel te stoppen met het beruchte invite-systeem. Het bedrijf laat weten bezig te zijn met een pre-order systeem, wat het voor potentiële klanten eenvoudiger moet maken de telefoon aan te schaffen. Een medewerker van OnePlus geeft aan dat het de bedoeling was om het pre-order systeem in september te lanceren maar dat dit wat vertraging heeft opgelopen. De Chinese start-up hoopt het nu in oktober te kunnen lanceren en dan het invite-systeem vaarwel te zeggen.

Momenteel is het invite-systeem de enige – officiële – manier om de OnePlus One aan te schaffen en dit is erg lastig. Vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod zijn invites schaars en doet men veel moeite om er een te bemachtigen. Ze gaan voor tientallen euro’s rond op Marktplaats en Ebay en ook OnePlus doet mee door contests op social media te organiseren waarbij je kans maakt op zo’n invite.

oneplus review

Zelf heb ik de telefoon sinds eind juni en ben ik over het algemeen erg tevreden. Mijn grootste klacht gaat over de software-updates, deze worden regelmatig uitgerold maar brengen vaak meer problemen dan verbeteringen. Zo is de accuduur van het toestel minder goed dan voorheen en ook zijn er problemen met de drives. Verder is het een beest van een toestel, voorzien van een 5,5″ Full-HD scherm, Snapdragon 801 processor en 64GB interne opslagcapaciteit. Lees ook onze review van de OnePlus One.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons