smartwatch kids

FiLIP De smartwatch voor uw kinderen

Binnenkort komt de FiLIP 2 uit in Amerika. Dit is een smartwatch voor de kids, waarmee je altijd in verbinding staat met jouw kinderen. Voorlopig alleen nog in Amerika, maar het lijkt mij een kwestie van tijd voor dat dit naar Europa komt. Wat kan je er mee? 

De FiLIP 2 is de opvolger van de eerste versie. Eigenlijk is het gewoon de verbeterde versie met niet heel veel nieuwe functies. De FiLIP is een smartwatch voor uw kind met een mooi kinderlijk design. In het horloge zit GPS, GSM en Wifi. Hierdoor kan je altijd de locatie van jouw kind bekijken via de app op jouw smartphone.  Daarnaast kan je naar het horloge bellen en kan je via de app instellen dat je kind ook naar 5 telefoonnummers kan bellen. Dit gaat allemaal met de 2 knoppen aan de zijkant en is uiteraard voor uw kind zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Daarnaast zit er een noodfunctie op, waardoor het horloge automatisch alle telefoonnummers af belt tot er iemand op neemt. Daarnaast wordt dan ook het omgevingsgeluid opgenomen.

FiLIP smartwatch voor kids

Safezones

Je kan ook via de app safezones instellen. Hierdoor krijg je dan een pushbericht waar je kan zien als jouw kind een zone verlaat of juist in komt. Handig als je wilt weten wanneer je kind thuis is of bijvoorbeeld de afgesproken speelplek verlaat. Dit klinkt heel erg controlerend, maar ik ben van mening dat dit juist de vrijheid van een kind vergroot. Je kan afspraken maken vooraf en zonder fysiek te controleren, checken of jouw kind hier goed mee om gaat.

Naast deze functies is de smartwatch ook gewoon een horloge. Daarnaast kan je er er ook tekstberichten naar sturen, bijvoorbeeld ” het eten is klaar, kom je naar huis”. Tot slot het design. Ten opzichte van de eerste versie, is de FiLIP 2 voorzien van een beter slot, waardoor het moeilijker is voor jouw kind om dat smartwatch kwijt te raken. Je kan hem nu echt sluiten.

smartwatch for kids

Ik ben heel benieuwd naar dit soort producten. Zeker omdat ik jonge kinderen heb en dit echt als de toekomst zie. Zeker op het moment dat zij buiten gaan spelen en ik ze meer vrijheid zal gaan geven. Inmiddels hebben wij een reviewverzoek neergelegd bij FiLIP en hopelijk kunnen wij hem binnenkort reviewen. Zie hieronder hun introductie video, waardoor je een indruk krijgt van het apparaat, uiteraard wel op zijn Amerikaans uitgelegd. De eerste versie van FiLIP kost 149 dollar, uiteraard zal je hier nog wel een simkaart in moeten stoppen….  Check voor meer info, hier!

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter