Medion komt met €219 kostende 10” Full-HD tablet

Medion brengt in november de Lifetab S10333 (MD98828) uit in Nederland. Deze 10,1” tablet beschikt over een Full-HD resolutie, quadcore processor, infraroodsensor en Android 4.4 KitKat. Hij komt in vier kleuren op de markt.

Specificaties

Het 10,1” scherm is voorzien van IPS-technologie en telt 1920 bij 1200 pixels. Intern is een onbekende quadcore processor te vinden die zijn werk op 1,6Ghz doet. Verder bevat de tablet 2GB werkgeheugen (RAM) en 16GB interne opslagcapaciteit, eventueel uitbreidbaar via Micro-SD (max. 64GB). Aan de achterzijde bevindt zich een 5 megapixel camera en ook een 2 megapixel webcam ontbreekt niet. Er zijn stereo-speakers aan de voorzijde aanwezig en qua verbindingsmogelijkheden treffen we onder andere Bluetooth, Wifi, GPS, een infraroodsensor, Mini-HDMI poort en natuurlijk een Micro-USB poort om de tablet mee op te laden en de verbinding met bijvoorbeeld een pc te leggen. Het geheel draait op Android 4.4 KitKat en er lijkt geen schil aanwezig te zijn, iets wat waarschijnlijk veel mensen zal bekoren. Of de Lifetab S10333 (MD98828) een update naar Android L zal krijgen is nog onduidelijk, al gok ik van niet. De tablet weegt 580 gram en dat is flink zwaar voor een 10,1” tablet. Met 8,5 millimeter is de dikte gemiddeld en prima te noemen.

Prijs en beschikbaarheid

Het is nog onbekend of we deze tablet ook in de schappen van de Aldi terug gaan zien, aangezien Medion wel vaker producten via deze supermarkt verkoopt is het zeker mogelijk. In ieder geval, de Lifetab S10333 (MD98828) komt in november op de markt (blauw, wit, roze en ‘titan’) voor een adviesprijs van 219 euro. Ga jij deze tablet aanschaffen?

Via: TabletGuide en TabletWorld.

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons