Wolfgang AT-AS40W morgen te koop bij de Aldi

De Aldi verkoopt morgen (zaterdag 20 september) weer een smartphone van het merk Wolfgang, deze keer de AT-AS40W. Een budgettoestel met instapspecificaties en een prijs van 90 euro.

De telefoon ging een aantal maanden geleden ook al de verkoop in maar kostte toen 100 euro, nu slechts 89,99. Het design van het toestel is weinig spectaculair, al kun je dat natuurlijk weinig verwachten van zo’n goedkope smartphone. Er wordt gebruik gemaakt van capacitieve knoppen onder het beeldscherm en de achterkant is verwisselbaar. Ook de 1200 mAh accu is verwijderbaar. Verdere specificaties van de AT-AS40W zijn een 4” beeldscherm (800 bij 480 pixels), een 1,3Ghz dualcore MediaTek processor, 512MB werkgeheugen en 4GB interne opslagcapaciteit. Aan de achterzijde bevindt zich een 5 megapixel camera en ook een 0.3 megapixel webcam ontbreekt niet. De telefoon biedt ondersteuning voor Wifi, Bluetooth, GPS, 3G-netwerken en kan overweg met twee simkaarten. De smartphone draait op een verouderde versie van Android, namelijk 4.2 Jelly Bean.

Meer informatie over de telefoon vind je op de productpagina op de Wolfgang-website, waar hij overigens ook te koop is. Hij kost daar 110 euro dus als je niet het risico wil lopen dat je zaterdagochtend voor niets bij de Aldi staat kun je hem nu ook via de webshop bestellen.

Ga jij deze smartphone aanschaffen?

Via: GSMhelpdesk.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

theflixeranixanitakuanixanixlookmovieMangaFiretheflixerMangaFireMangaFiresflixMangaFiretheflixeranitakuMangaFirelookmovielookmovietheflixerMangaFirelookmovieanitakulookmovieanixMangaFireanitakutheflixersflixanixtheflixerMangaFiretheflixertheflixersflixsflixflixtor videoflixtor videohdtodaytvhdtodaytvzoroxzoroxsoap2daysoap2dayflixtorflixtorsoaptodaysoaptodayMangaFireMangaFirewatchfreemovieswatchfreemoviesmyflixer, watch movies online, American Fiction (2023), watch tv shows online, watch series online free,