bier app

De Bier app: Alles over bier

De Bier app, is voor de echte bierliefhebber. Met deze app kan je nieuwe biersoorten ontdekken aan de hand van jouw eigen boordelingen. 

Wij mannen drinken bier! We hebben baarden en praten over vrouwen en jagen. Tenminste dat gevoel krijg ik altijd als ik over bier praat. Met de Bier app kan je mooi cafes vinden waar je …. bier kan drinken. Als je de app download zal je eerste jouw bierprofiel moeten opbouwen. Zoek je favorieten bieren op en beoordeel ze. Aan de hand van jouw beoordelingen krijg je ‘aanraders’ te zien. Vervolgens is dat dan natuurlijk het beste excuus om een avondje op stap te gaan met vrienden en jouw ‘aanraders’ op te drinken.

bier app

In de app vind je ook een overzicht van biercafes. Je kan vervolgens zoeken welke er in de buurt zitten om daar voor vervolgens bier te gaan drinken. Je kan ook zien welke bieren dat cafe dan schenkt, zodat je kan zien op jouw aanraders er bij zitten. Ik heb wel het gevoel dat in de app niet alle biercafes zijn opgenomen. Bij mij in de stad zitten ook 2 a 3 echte biercafes, maar die staan niet op de kaart. Wellicht zullen er in de toekomst meer cafes worden toegevoegd.

Qua bieren zit het wel goed, je kan nagenoeg iedere biertje wat geschonken wordt, vinden in de app, tenminste de catalogus is imposant, ik had geen idee dat er zoveel bier was!

De app werkt prima, behalve het beoordelen, hier moet ik af en toe meerdere keren op de sterren drukken voordat het popup schermpje omhoog komt. Toch een leuke app om af en toe is op zoek te gaan naar nieuw bier!

Hij is gratis verkrijgbaar voor Android en voor iOS.

 

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons