Nederlands swype toetsenbord voor iOS: Swiftkey

Swiftkey Keyboard is een app voor de iPhone en de iPad. Hij bestond al enige tijd, maar is sinds vandaag ook beschikbaar in het Nederlands.

Ik heb al sinds de release van iOS 8 op zoek naar een goede swype toetsenbord die je kan gebruiken met het nieuwe OS. Uit mijn samsung tijdperk wist ik nog dat ik hier enorm fan van was. Ik zit gemiddeld per dag in ongeveer 6 whatsapp groepen en imessage blijft ook af gaan. Dat betekent dat ik wat type op een dag. Ik was razend enthousiast toen ik zag dat het mogelijk werd om andere toetsenborden toe te voegen bij iOS 8. Echter dit werd gauw teleurstelling omdat er nog geen degelijk en bruikbaar swype toetsenbord te vinden was. Swiftkey was er al, maar nog niet in het Nederlands.

Gelukkig is hij dus vanaf vandaag in het Nederlands verkrijgbaar. Dit is een toetsenbord wat leert van jou. Kortom hij gaat steeds beter herkennen wat je wilt typen. Daarnaast zit er een swype functie in. Dit is het vegen over de letters die je nodig hebt voor een woord en vervolgens maakt hij er een woord van. Na een paar uurtjes testen en stukken tekst te hebben getypt, kan ik zeggen dat ik zeer tevreden bent. Hij herkent veel van mijn woorden en anders leert hij ze gelijk aan.. Kortom dit is een aanrader als je op zoek bent naar een goed swype toetsenbord voor je iPhone 6 of andere iPhone met iOS8.

Je kan hem gratis downloaden in de App Store. Hij is te downloaden voor de iPhone en iPad en vervolgens zal je even via de instellingen de nederlandse taal moeten downloaden. Het installeren spreekt voor zich en het wordt goed uitgelegd wat je moet doen. Succes!

 

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons