De vouchercloud app: voor de feestmaand en daarna

Geld moet rollen, maar besparen op onze uitgaven doen we ook gaag. Sommige mensen maken er zelfs een sport van: extreme couponing. Nu hoef je zelf niet extreem te gaan, maar maak je gebruik van apps. Een voordeelapp die ik vandaag met je deel is die van vouchercloud. 

Het merk bestaat in Nederland twee jaar. Het afgelopen jaar zijn er maandelijks zo’n 45.000 vouchers via de app bij winkels ingeleverd. Dit zijn kortingscodes voor shops en fastfoodketens als Bol.com, MediaMarkt, V&D, Subway en Burger King. Ook kleinere winkels staan op de site vermeld.

Besparen met de app is eenvoudig. Verder bespaar je op elk moment en elke locatie geld. Naast de online aanbiedingen, waarbij je een kortingscode invoert voor het claimen van de aanbieding. Kun je met je mobiele telefoon op basis van GPS zien wat er om je heen  te halen valt. Tijdens de lunch is een blokje om misschien wel de moeite waard. Ook als je grens overgaat kun je gebruik maken van de app.

Deze werkt namelijk in verschillende Europese landen en daarbuiten. Mocht je vouchers willen gebruiken, dan is het wel handig dat je bijvoorbeeld de Duitse taal machtig bent. Draai jij je hand niet om om ‘Rabattgutscheine’ of ‘Gutscheincodes’ in te leveren, dan heb je hier ook wat aan als je onze oosterburen bezoekt.

De app van vouchercloud laat namelijk de aanbiedingen in de lokale taal zien. Ga je opreis? Check dan even goed waar je de app kunt gebruiken, naast Europa kun je ook in Amerika hier je voordeel meedoen.

De app is geschikt voor alle toestellen, of je nu een Android, iPhone, Blackberry of Windows-7 telefoon hebt. Deze app download je gratis. Verder ontvang je ook exclusieve aanbiedingen, aanbiedingen die je nergens anders online vindt.

Labels:,

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons