Honor presenteert goedkope Holly voor de Nederlandse markt

Honor – een dochterondernemening van Huawei – heeft gisteravond een nieuwe smartphone aangekondigd. De ‘Holly’ is een instapmodel en is vanaf 23 februari in ons land verkrijgbaar. De adviesprijs bedraagt 139,99 euro maar kan op een opvallende manier naar beneden worden gehaald.

Honor bestond gisteravond 100 dagen in Nederland en dus werd er een feestje gegeven. Het bedrijf presenteerde ook de Holly-smartphone officieel voor de Nederlandse markt. Het toestel beschikt over een 5″ display dat 1280 bij 720 pixels telt en voorzien is van IPS-technologie voor goede kijkhoeken. Intern is een MediaTek quadcore processor te vinden die zijn werk doet op 1,3Ghz. Hij wordt bijgestaan door 1GB werkgeheugen en de opslagcapaciteit bedraagt 16GB, eventueel uitbreidbaar via Micro-SD. De telefoon kan overweg met twee simkaarten (dual-sim) en heeft de beschikking over een verwisselbare batterij met een capaciteit van 2000 mAh. De camera aan de achterzijde schiet foto’s in maximaal 8 megapixels en kan filmen in Full-HD. De webcam neemt selfies in 2 megapixels. De telefoon draait op Android 4.4.2 KitKat met daaroverheen Honor’s softwareschil EMUI 2.3.

Prijs en beschikbaarheid

De prijs van de Honor Holly kan naar beneden worden gehaald als geïnteresseerden zich aanmelden op deze actiepagina. Hoe meer mensen zich registeren, hoe lager de prijs van het toestel wordt. Op 23 februari maakt Honor de definitieve verkoopprijs van de telefoon bekend, waarna men hem tot en met 26 februari voor dat gereduceerde bedrag kan aanschaffen. Daarna wordt de prijs ‘gewoon’ 139,99 euro. Honor benadrukt dat wanneer je je hebt opgegeven als potentiële klant, je niet verplicht bent om de telefoon daadwerkelijk aan te schaffen. Wat het bedrijf met je gegevens gaat doen is onduidelijk, maar waarschijnlijk zul je in de toekomst per e-mail op de hoogte worden gesteld van nieuwe producten of aanbiedingen.

Ben jij geïnteresseerd in deze smartphone? Laat het weten via een reactie onder dit artikel, ik hoor graag.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

anitakulookmovietheflixersflixsflixanixlookmovieMangaFiretheflixersflixanitakuanitakuanixtheflixeranitakutheflixertheflixertheflixerMangaFiresflixanixsflixanixtheflixeranitakuanitakutheflixerMangaFireanixanitakuhdtodaytvhdtodaytvhurawatchhurawatchhuratvhuratvzoroxzoroxmyflixermyflixerflixtorflixtorgogoanimegogoanimeupmoviesupmoviesanitakuanitakusflixsflixhd movies free, watch tv shows online, First Responders in Crisis (2023), watchseries hd, watch movies online,