google agenda app

Google Agenda voor de iPhone

Google heeft eindelijk hun eigen Google agenda app uitgebracht voor iOS. Wat mij betreft de beste agenda app van dit moment voor je iPhone

De Google agenda app is sinds kort uit en nu al mijn favoriete app voor de iPhone. Ik gebruikte altijd de agenda app van Apple zelf, maar die voldeed nooit volledig aan mijn wensen. Ik gebruik al jaren de Google agenda dus voor mij was het overstappen op deze app een hele kleine moeite. Dit is gelijk wel het minpunt van de app, je moet wel google agenda gebruiken, maargoed dat doen heel veel mensen al.

De app is gratis te downloaden en daarom de moeite waard. Met name het overzicht “Planning” is voor mij heel handig, ik zie in 1 keer al mijn afspraken van de komende week in 1 lijst staan. Hierdoor weet ik heel snel wat ik allemaal ga doen deze week. Naast planning kan je ook kiezen voor overzichten ‘dag’  en ‘3 dagen’. Ook deze twee overzichten zijn snel, overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Het toevoegen van een nieuwe afspraak is eenvoudig en snel. Je kan kiezen in welke agenda je de afspraak kwijt wil (als je meerdere Google agenda’s hebt), mensen uitnodigen en lokaties toevoegen. Als je een lokatie toevoegt, zie je gelijk een klein kaartje en kan je indien je dat wil door klikken naar Google Maps, zodat je eventueel gelijk je navigatie op kan starten.  Op zich iets wat ook allemaal met de Agenda app van Apple kan, maar dit werkt gewoon beter. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Daarnaast worden standaard de verjaardagen van je contacten en de feestdagen meegenomen, deze hebben dan weer een ander kleurtje dan je normale agenda, waardoor alles overzichtelijk is en je niets meer mist.  Google maakte een korte introductie video die je hier onder kunt vinden:

De Google Agenda app is verkrijgbaar in de App Store, en je kunt hem hier downloaden.

 

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons