Deal: 100€ cashback op de Samsung Galaxy S6 (Edge)

Voor wie interesse heeft in een Samsung Galaxy S6 (Edge) maar de telefoon te duur vond, is er nu goed nieuws. Samsung houdt van 13 tot en met 31 juli een actie en geeft je bij aanschaf van één van de telefoons honderd euro cashback. Een interessante actie die waarschijnlijk in het leven is geroepen om de verkopen van de S6 en S6 Edge op te stuwen.

De toestellen verkopen naar verluidt namelijk niet zo goed als Samsung verwacht had. Normaal start het bedrijf een cashback actie als een smartphone alweer enige tijd verkrijgbaar is in de hoop om de verkoop tijdelijk omhoog te krijgen. De S6 en S6 Edge zijn pas enkele maanden op de markt en sindsdien al aardig wat in prijs gedaald. Zo kreeg de S6 (met 32GB geheugen) een adviesprijs van 699 euro met zich mee, maar is hij nu verkrijgbaar voor minder dan zeshonderd euro. De Edge-variant met 32GB opslagcapaciteit werd gelanceerd voor 849 euro en gaat op moment van schrijven voor zo’n 749 euro over de toonbank. Samsung’s cashback actie haalt daar nu nog honderd euro vanaf en daarmee worden de toestellen plots een stuk betaalbaarder.

20150504_165233

Want een Galaxy S6 voor minder dan vijfhonderd euro en een S6 Edge voor 649 euro, dat zijn interessante prijzen. Koop je het toestel los dan is het alsnog een smak geld, maar in combinatie met een abonnement is de S6 (Edge) nu geen onbetaalbare optie meer.

Lees ook onze review van de Samsung Galaxy S6 Edge.

De cashback actie loopt van 13 tot en met 31 juli en geldt voor toestellen die los of in combinatie met een abonnement worden aangeschaft. Het maakt niet uit of je een 32GB, 64GB 128GB model kiest, Samsung stort de honderd euro binnen acht weken (en dat is best lang) terug op je rekening. Het enige wat je na aanschaf van een S6 (Edge) moet doen, is dit actieformulier invullen. Hier vind je ook de actievoorwaarden, al heb ik daar niets vreemds in kunnen ontdekken.

Samsung lijkt met deze actie de verkoop van de S6 (Edge) te willen stimuleren, maar in hoeverre gaat dat werken?

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons