‘LG G4s specificaties bekend’

Het lijkt erop dat LG werkt aan een goedkopere uitvoering van de G4. Het toestel zou door het leven gaan als de G4s en beschikt over minder goede specificaties. Naar verluidt wordt de G4s medio deze maand gepresenteerd.

De LG G4 is een beest van een vlaggenschip, zo valt in onze review van de telefoon te lezen. Inmiddels heeft LG verschillende G4-varianten op de markt gebracht, waaronder de G4 stylus die – niet heel verrassend – een pennetje in huis heeft. Maar de G4-serie is nog niet af, zo claimt het Russische hi-tech-mail.ru. LG zou namelijk werken aan de G4s, een goedkopere versie van de G4. De telefoon krijgt minder goede specificaties, maar is qua ontwerp vrijwel gelijk aan zijn grotere broer. Hij is zelfs licht gebogen, net als de G4.

Specificaties

De bron geeft aan dat de G4s een 5,2″ Full-HD scherm krijgt met In-Cell Touch technologie. Het display zou hierdoor dunner kunnen worden en aanrakingen beter registreren. Aan de voorkant van het toestel is een webcam aanwezig, maar de resolutie is nog onbekend. Aan de achterkant vind je een 8 megapixel camera met dubbele LED-flitser en snelle Laser Autofocus. Of de G4s ook een manuele cameramodus heeft, is nog niet duidelijk. De website zegt dat er ‘flexibele, handmatige instellingen’ aanwezig zijn, dus de kans is aanwezig. Omdat de camera van mindere kwaliteit is dan bij de G4, weten we echter nog niet hoe uitgebreid die instellingen mogelijk zijn. De laatste specificatie die bekend is gemaakt, is de processor. Of nou ja, een deel. De G4s krijgt namelijk een chipset met acht kernen die draaien op 1,5Ghz.

Onthulling binnen enkele weken?

Er blijft dus nog een hoop onduidelijk over de LG G4s, maar dat ‘ie komt weet ik wel bijna zeker. Volgens de bron is een prijs nog niet bekend en wordt het toestel halverwege juli gepresenteerd, nog een paar weken geduld dus. Of niet, want voor 249 euro kun je in Nederland al de G4c kopen. Deze smartphone beschikt over vrij karige specificaties en beschikt over hetzelfde design als de G4.

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

lookmoviesflixanitakusflixtheflixertheflixersflixlookmoviesflixMangaFireanitakutheflixerMangaFireanixsflixMangaFireanitakusflixsflixsflixtheflixerlookmovieMangaFiresflixMangaFiresflixlookmovieanixlookmoviesflixwatchserieswatchseriesMangaFireMangaFirehurawatchhurawatchhdtodaytvhdtodaytvmoviestowatchmoviestowatchbflixbflixsoap2daysoap2daysflixsflixsoaptodaysoaptodaywatchseriesfreewatchseriesfreefree movie streaming no sign up, Romi (2024), fmovies, watch movies online, Captain Miller (2024),