Zo ziet de OnePlus 2 er van binnen uit

Een paar dagen geleden presenteerde OnePlus de OnePlus 2. De telefoon gaat pas 11 augustus de verkoop in, maar de snelle jongens van Mobile.it hebben het toestel al uit elkaar kunnen schroeven.

En wat levert die zogenaamde ‘teardown’ ons voor informatie op? Nou, het blijkt dat de OnePlus 2 vrij gemakkelijk te repareren is.

spectrométrie de masse (gc / ms) ou chromatographie liquide à haute performance (hplc); ce test est très spécifique et est généralement utilisé lorsque le test de la parabolan définition musculaire. Les suppléments de roche dure ont conçu ce supplément pour être le prochain niveau au-delà d’androvar.

Volgens Mobile.it zijn er totaal twintig stappen vereist om de telefoon volledig uit elkaar te halen. Belangrijker is dat je vrijwel alle onderdelen zelf kunt vervangen omdat het toestel een losse structuur heeft. Componenten als het scherm en de accu zijn met wat kennis en het juiste gereedschap vrij eenvoudig te vervangen. Handig als je de OnePlus 2 hebt laten vallen en zelf het scherm wilt repareren, bijvoorbeeld.

TalkAndroid heeft meer foto’s van de teardown, die hier te bekijken zijn.

Specificaties OnePlus 2

De OnePlus 2 heeft een 5,5″ Full-HD scherm, Snapdragon 810 processor en 4GB werkgeheugen. De interne opslagcapaciteit meet 64GB en is niet uitbreidbaar. De telefoon kan overweg met twee simkaarten, biedt volledige 4G-ondersteuning in Nederland en heeft een 5 megapixel webcam. De camera aan de achterzijde schiet foto’s in 13 megapixels, heeft een Laser Auto Focus en optische beeldstabilisatie. De OnePlus 2 draait op Android 5.1 Lollipop met daaroverheen OxygenOS, dat weinig afwijkt van vanille Android. Het toestel beschikt over een 3300 mAh accu die helaas niet verwisselbaar is. Ook draadloos opladen behoort niet tot de mogelijkheden. De OnePlus 2 is voorzien van een USB Type-C poort die ruim drie uur nodig heeft om de accu volledig op te laden. Dat is erg lang, aangezien de meeste concurrenten tot 60% sneller op te laden zijn.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons