Apple’s back to school: gratis Beats-koptelefoon bij aanschaf van Mac

Goed nieuws voor studenten die een nieuwe Mac willen aanschaffen: Apple’s jaarlijkse back to school actie is vandaag van start gegaan. Koop je een Mac Pro, Macbook of iMac met studentenkorting dan krijg je Beats Solo2-koptelefoon gratis.

De koptelefoon kost normaal tweehonderd euro en is dus een leuke extra als je van plan was om die nieuwe Apple aan te schaffen nu school/college weer gaat beginnen. En oh ja, wil je de Bluetooth-versie van de koptelefoon dan betaal je honderd euro extra. Daar is niets mis mee, aangezien dit model los voor driehonderd euro over de toonbank gaat. Door naar de kleine lettertjes van deze actie.

Allereerst moet je de Mac met studentenkorting aanschaffen, waarvoor je je gegevens van je opleiding nodig hebt. Zo zorgt Apple ervoor dat er geen misbruik van de actie wordt gemaakt. Dan de modellen die meedoen aan de actie. Het gaat om de nieuwe iMac, Mac Pro, Macbook, Macbook Air en Macbook Pro. Alle andere Apple-producten, bijvoorbeeld de Mac Mini en iPad, zijn uitgesloten. En waar Apple studenten die een iPad kochten nog een cadeaubon gaf, krijgen die nu alleen de standaard studentenkorting.

Studenten die gebruik willen maken van de back to school actie, kunnen hier terecht.

Via: iCulture

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons