Dit is de nieuwe Motorola Moto 360

De tweede generatie Motorola Moto 360 verschijnt in twee uitvoeringen, zo blijkt uit gelekte foto’s. De horloges zijn qua ontwerp en hardware gelijk, maar verschillen in grootte. Naar alle waarschijnlijkheid toont Motorola de smartwatch op de gadgetbeurs IFA. Een prijs en verschijndatum is nog niet bekend.

Ontwerp

Al verschillende maanden duiken er geruchten op over de nieuwe Motorola Moto 360. Het horloge, waarvan de naam nog onbekend is, gaat qua ontwerp sterk lijken op zijn voorganger. Hij wordt rond, houdt de zwarte balk onderin het scherm en krijgt opnieuw een fysieke knop aan de rechterzijkant. Wel is de knop wat hoger geplaatst, terwijl ‘ie bij de eerste generatie Moto 360 in het midden zit.

De nieuwe Moto 360 krijgt een metalen frame en wordt uitgebracht met verschillende bandjes. Foto’s tonen een lederen bandje, maar waarschijnlijk komt er ook een metalen variant. Of er nog meer versies komen is nog niet duidelijk. De bandjes zitten ingeklemd tussen metalen randen en dat is bij de huidige Moto 360 niet het geval. De nieuwe plaatsing zorgt waarschijnlijk voor een steviger ontwerp, terwijl de bandjes eenvoudig te verwisselen blijven.

Alles wijst erop dat de tweede generatie Moto 360 in twee groottes verschijnt. Een kleiner model voor mensen met smallere polsen, en een grotere uitvoering die minimaal even groot is als de huidige Moto 360.

Hardware

Over de hardware van de nieuwe Moto 360 is nog niets bekend, en dat is best een prestatie. Waarschijnlijk krijgt het horloge een snellere processor, meer werkgeheugen en misschien ook meer opslagruimte. De huidige Moto 360 heeft een hartslagmeter en het is aannemelijk dat die ook in de nieuwe generatie geplaatst is.

Wanneer wordt de nieuwe Moto 360 onthuld?

Van 4 tot en met 9 september vindt in Berlijn de technologiebeurs IFA plaats. Zeer waarschijnlijk presenteert Motorola vlak voor of tijdens de beurs zijn nieuwste horloge. Het is nog niet bekend wanneer en voor welke prijs/prijzen de smartwatch in de winkels moet liggen.
Kijk jij uit naar de nieuwe Motorola Moto 360?

Via: Droid-life

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons