Review: Case-Mate Barely There case voor iPhone 6

In deze korte review lees je mijn bevindingen met de Case-Mate Barely There voor iPhone 6. Een dun, doorzichtig hoesje dat slechts 15 euro kost.

Er zijn tienduizenden hoesjes voor de iPhone 6 op de markt, ook voor wie weinig poespas wilt. Volgens Case-Mate beschermt deze case zonder afbreuk te doen aan het ontwerp van de iPhone. Om uit te zoeken of dat echt zo is, stuurde GSMpunt.nl ons dit hoesje op. Dank daarvoor.

De case

De Case-Mate Barely There is een dunne en lichte case gemaakt van hard plastic. Hij is doorzichtig en gevoelig voor vingerafdrukken. De case ligt lekker in de hand en biedt vrij veel grip. Je hoeft dan ook niet bang te zijn dat ‘ie uit je hand glijdt, bijvoorbeeld. De randen rond het scherm zijn iets verhoogd, waardoor het scherm minder kwetsbaar is als je de telefoon omgekeerd neerlegt. Niet het scherm maar de randen van het hoesje raken namelijk de ondergrond.
Verder beschermt de case de iPhone tegen kleine beschadigingen als krasjes, die na twee weken gebruik duidelijk zichtbaar zijn in het plastic. Onthoud dat deze Case-Mate case niet bedoeld is voor het meer ruigere werk als valpartijen.

De case heeft uitsparingen voor de knoppen, aansluitingen en camera. De afwerking is goed en bij gebruik heb ik geen problemen ondervonden. Fijn is dat de case ervoor zorgt dat de camera aan de achterkant niet meer uitsteekt. Je iPhone ligt met dit hoesje echt plat en beschermt zo de cameralens tegen beschadigingen.

Tenslotte het om- en afdoen van de Case-Mate Barely There case. De case om je iPhone klikken is kinderspel en binnen vijf seconden gepiept, maar hem er weer afhalen vergt wat meer moeite. Zo moet je aardig wat kracht zetten. Heb je er een handigheidje in gevonden dan heb je de case er binnen tien seconden af.

Conclusie

De Case-Mate Barely There is geen case met bijzondere eigenschappen, dat is duidelijk. Maar wie een basic iPhone 6 hoesje zoekt, heeft aan deze case een goede koop. Hij ligt lekker in de hand en voegt nauwelijks gewicht en dikte aan je toestel toe. De afwerking is in orde en ook het om- en afdoen gaat prima. Met vijftien euro is ‘ie ook betaalbaar, dus wat mij betreft een aanrader.

Foto’s

Een paar foto’s van dit hoesje mogen natuurlijk niet ontbreken. Klik op een afbeelding voor een vergroting.

Labels:, , , ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons