Is dit LG’s nieuwste vlaggenschip?

Er zijn foto’s verschenen van een onaangekondigde LG-smartphone die naar verluidt twee beeldschermen heeft. Ook heeft Twitter-lekker @evleaks specificaties van het high-end toestel onthuld.

LG onthulde een paar maanden al geleden dat we in de herfst een nieuwe high-end smartphone gaan zien. Verdere details werden niet bekendgemaakt, maar die lijken nu gelekt via social media en de Chinese keuringsinstantie TENAA. Die laatste publiceerde deze week twee afbeeldingen van een onaangekondigde LG-telefoon met de naam ‘V10’. Hieruit valt op te maken dat de telefoon qua ontwerp doet denken aan de bestaande G4, al zijn er wel degelijk verschillen. Zo meldt TENAA dat er een kleiner, tweede display boven het beeldscherm te vinden is, waarschijnlijk bedoeld om notificaties te tonen. De foto’s geven dit echter niet weer, al is er wel een bonus in de zin van een meneer die in de weerspiegeling van het scherm te zien is. Smile!

Volgens Twitter-lekker @evleaks wordt de V10 LG’s nieuwste vlaggenschip en krijgt het toestel een 5,7″ display. De resolutie is niet duidelijk, al gaat het waarschijnlijk om QHD (2560 bij 1440 pixels). Onder de motorkap is een Qualcomm Snapdragon 808 processor geplaatst die samenwerkt met 3GB werkgeheugen. De opslagcapaciteit is 64GB groot, lekker ruim. Dit valt nog uit te breiden met een Micro-SD kaartje. Aan de achterkant van de telefoon vind je een 16 megapixel camera met daaronder de kenmerkende LG-knoppen lay-out. Nieuw zou de vingerafdrukscanner in de aan- en uitknop zien, al geeft de foto hier geen informatie over prijs. Aan de voorkant van de LG V10 vind je naar verluidt dus het tweede display en een 5 megapixel camera.

En niet geheel onbelangrijk zegt @evleaks dat de V10 medio oktober wordt onthuld.

Via: Androidpolice en @evleaks

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Rens Blom

Freelance tech journalist. Studeert aan de SvJ. 1997. www.rens-blom.com

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons