Photoshop hoeft niet duurt te zijn

Photoshop. Als je iets meer wilt doen met je foto’s dan direct uit je camera delen op social media, dan ontkom je er bijna niet aan: Photoshop. Alleen denk je dan al gauw dat je honderden euro’s kwijt bent voor een stukje software. Dat valt wel mee, ik geef je de beste manier om Photoshop zo goedkoop mogelijk te kunnen gebruiken.

Foto’s inmiddels bestaat misschien wel 85% van alle berichten op social media er uit, als het niet meer is. Of het nu op Facebook, Twitter of Instagram is. Iedereen vind het gewoon gaaf om foto’s te delen met elkaar.  Als je foto’s maken lukt vind dan is het ook handig om ze ergens te kunnen bewerken, natuurlijk heb je duizenden apps op je smartphone waar dit mee kan, maar het werkt vaak toch net wat prettiger op een laptop/pc.

Anno 2016 zijn er inmiddels toch aardig wat mensen die een (kleine) webshop hebben of hun eigen creaties verkopen online. Dan wil je ook graag dat je mooie en goede foto’s op je website hebt. Bijvoorbeeld met een spierwitte achtergrond. Dit kan je doen door de juiste belichting te gebruiken of naderhand met photoshop.

De beste optie: Creative Cloud fotografie

Voor consumenten/ semi-pro fotografen en voor eigenaren van kleine webshops heeft Adobe toch een hele goede optie in hun abonnementen-aanbod. Namelijk via Creative Cloud kan je voor 12,09 euro per maand aan de slag met Photoshop CC en Lightroom CC. Laten die nou net de twee applicaties zijn die je heel vaak zult gaan gebruiken vanuit de hele adobe-collectie. Voor meer informatie zie de website van adobe zelf.

Prijzen_en_lidmaatschappen_Creative_Cloud___Adobe_Creative_Cloud

Dit abonnement is per jaar of per maand af te sluiten, dat wil zeggen dat je het ook na een maand al op kunt zeggen als je het niets vind. Photoshop is natuurlijk een zeer uitgebreid programma, waarmee je de eenvoudigste en de meest moeilijke aanpassingen aan je foto’s kan doen.  Met Creative Cloud fotografie abonnement heb je voor 12 euro per maand echt de beste software in handen en hoef je dus niet gelijk honderden euro’s meer uit te geven zoals veel mensen denken als ze het woord Photoshop horen. Ik zou zeggen probeer het eens!

 

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Reacties (1)

 • Avatar

  Jurriaan Nijkerk

  |

  Er is een uitstekend alternatief voor Photoshop. Open sourcesoftware, dus ‘t kost niks.

  Het programma draagt de naam GIMP, het komt uit in 40 talen of zoiets en je kunt er nagenoeg hetzelfde mee. Uitgebracht voor diverse platforms, zoals Win, Mac Os en Linux. Regelmatige updates en een actieve community. Bovendien zijn de systeemeisen wat vriendelijker.

  Er van uitgaande dat Photoshop een kind met een waterhoofd is, de meeste mensen (ook de profs) gebruiken hooguit 20% van de mogelijkheden, is dit een goed alternatief. Maar ja, onbekend maakt onbemind…

  😉

  Reply

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons