gin tonic app

Gin tonic app van dit moment! Ginto

In mijn zoektocht naar een goede Gin Tonic app kwam ik Ginto tegen. Wat mij betreft de leukste app als je diehard Gin-Tonic fan bent. Hij is beschikbaar voor Android en iOS.

De Gin tonic app van 2016

In de app vind je ongeveer 100 verschillende soorten Gin, dus jouw favorieten zullen er zeker bij staan. Het eerst wat je zult doen is op zoek gaan naar de Gin’s die je al eens gedronken hebt. Door vervolgens op het knopje ‘tasted’ te drukken voeg je hem toe aan je collectie van gedronken Gin’s. Ik merk aan mezelf dat het een sport aan het worden is om zoveel mogelijk verschillende Gin’s te willen toevoegen. Ik zit inmiddels op 18 verschillende Gin’s? Jij? laat het even weten in de comments hieronder…

Wat je verder nog kan doen in de app is een wishlist maken met Gin’s en tonics die je graag wilt gaan drinken. Handig voor als je weer eens in de Gin-Tonic bar staat en niet weet welke je moet kiezen. Verder kan je Gin’s beoordelen en een review schrijven, maar ook de reviews van andere lezen. En uiteraard staat bij iedere Gin een korte omschrijving van wat voor soort Gin het is, welke ingrediënten er gebruikt zijn en welke Tonic er het beste bij past.

Gin tonic app

Mijn favoriete Gin van dit moment

Zoeken

Op de homepage vind je gelijk een aantal categorieën zoals ‘onlangs toegevoegd’ ‘best beoordeelde gins’ en ‘populaire gins’ . Handig! daarnaast kan je ook specifiek zoeken naar de Gin die je wilt. Dit kan op naam, land, ingrediënten en distillery. Tot slot zijn er ook nog heel veel frisse, hippe recepten te vinden in de app.

Kortom echt een aanrader als je een Gin-tonic fan bent! Laat mij weten wat jij van deze app vind…

Download hem hier voor de iPhone

Download hem hier voor Android 

Gin tonic app

Homepagina van de app

Labels:, , ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Reacties (2)

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons