iPhone app maak 4k time lapse -Skyflow

Ben je op zoek naar een goede app die een time lapse in 4k vast kan leggen met de iPhone? Skyflow is een aanrader. Skyflow kan meer dan de standaard time lapse mogelijkheid van de iPhone en haalt het optimale rendement uit de camera van de iPhone.

Maak 4k time lapse

De iphone 6s (plus) heeft natuurlijk een van de beter camera’s van dit moment als we het over smartphones hebben. De iPhone 6s kan 4k filmen waardoor je video’s nog scherper worden en simpel gezegd beter. Standaard zit er in de camera app van de iPhone natuurlijk tijdsverloop, maar die is beperkt qua instellingen en wordt verwerkt tot een 1080p video. Leuk en in sommige gevallen ook prima en voldoende. Skyflow zorgt er voor dat je net een stapje verder kan waardoor je mooie time lapse op 4k kan maken.

screen640x640-3

Meer instellingen

In de app Skyflow heb je nog vele meer opties, waardoor je de camera optiemaal kan instellen voor de situatie waarin je de time lapse wilt maken. Je kan de resolutie bepalen, maar direct Noise reductie, Long exposure, Log light boost en HDR instellen. Daarnaast kan je ook nog verschillende manieren gebruiken om te focussen.

screen640x640

Daarnaast is het ook mogelijk om zelf in te stellen hoe lang de interval tussen het nemen van foto’s duurt en hoeveel foto’s de app moet nemen voor dat de timelapse stopt. Naderhand als je klaar bent met de timelapse kan je nog veel opties instellen voor het exporteren van de time lapse. Het voordeel hiervan is dat je verschillende versies kan maken. De video kan je vervolgens op de iPhone opslaan waardoor je in theorie gelijk je gehele time lapse kan wissen in de app zelf en je alleen de daadwerkelijk video overhoudt (scheelt je veel opslagruimte).

screen640x640-4

Gratis app

De app Skyflow is gratis, maar voor 2,99 kan je wel o.a. het watermerk afkopen. Kortom je kan hem dus gratis proberen, bevalt hij? dan kan je altijd nog overwegen om de in app aankoop te doen.

Downloaden in de App Store doe je hier.

Met welke apps maak jij time lapse op je iPhone? Zie bovenstaande video voor mijn Time lapse gemaakt met Skyflow…

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter