Featured Video Play Icon

racen op een koffer over het vliegveld

Modobag maakt dit nu mogelijk. Een van de grappigste crowdfunding projecten van 2016. Modobag is een rijdende koffer waar je op kan zitten, zodat je nooit meer hoeft te lopen op het vliegveld.. Zien we binnenkort alleen nog maar racende koffers op het vliegveld? 

Modobag is een crowdfundingproject op Indiegogo. Als dit de eerste keer is dat je de video ziet, zou je bijna denken dat het 1 april is, maar het echt waar. Modobag is inmiddels een feit en heeft inmiddels 200% meer geld opgehaald dan ze nodig hadden om de rijdende koffer werkelijkheid te maken.

riseorwalkhomepage-7750

Naar verwachting zal de rijdende koffer in januari 2017 ook daadwerkelijk worden verscheept. Wil je een van de eerste zijn met zo’n koffer dan zal je wel even in je buidel moeten tasten, want hij is niet goedkoop. Hij is als pre-order te bestellen voor 995 (+ verzendkosten) en dat is natuurlijk wel serieus geld. Mijn ervaring met crowdfundingproject is wat verdeeld. Ik heb meegedaan aan projecten die nooit zijn gemaakt of waar ik pas 2 jaar (!) later het product thuis gestuurd kreeg. Toch heb ik ook via kickstarter.com of indiegogo.com meegedaan met geslaagde projecten, dus het is misschien wel de moeite waard. Zeker als je veel reist en een toffe eyecatcher wil hebben op het vliegveld met een mooie bijkomstigheid dat je er niet moe van wordt.

Modobag laat wel zien in hun video’s dat ze al werkende prototypes hebben en ze al flink aan het testen zijn, dit maakt het voor mij in ieder geval wel hoopvol dat dit ook echt een geslaagd project gaat worden.  Zoals je in deze video kunt zien:

Functionele koffer?

Als je kijkt naar de afmeting van de koffer, voldoet hij wel aan de algemene eisen van vliegtuigmaatschappijen en heeft hij de juist afmetingen (moet je niet met Ryan Air vliegen, want dan betaal je bij). Alleen doordat hij natuurlijk een motor en batterij heeft, zal je ruimte die je hebt om je reisartikelen op te bergen minder zijn. Daarnaast hoef je hem ook niet te kopen omdat je koffer dragen te zwaar vind, zo’n kleine koffer weegt nooit meer dan 10 kilo. Nee, je zult hem echt moeten kopen om de #baas te willen zijn op het vliegveld en niet veel meer dan dat. Ik weet zeker dat iedereen zijn nek zal verdraaien als je op dat ding door de terminals heen sjeest… Zeker als je in je driedelig pak op dat ding rijdt.

neverbeforehomepage-7753

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons