Featured Video Play Icon

Is dit dan de ultieme dagelijkse rugzak?

Als je mijn blog al wat vaker hebt gelezen weet je dat ik een fan ben van rugzakken. Simpelweg omdat ik een rugzak dagelijks nodig heb. ik ben al jaren op zoek naar de ultieme rugzak. Ik kwam de PRVKE 21 tegen op indiegogo. Zou dit dan DE rugzak zijn?

Zoals je vaker op digimind kan lezen, zoek ik al jaren de rugzak die voor mij ideaal is. Een rugzak waar ik mijn camera in kan doen, maar ook gewoon dagelijks kan gebruiken om bijvoorbeeld naar mijn werk te gaan of een dagje weg te gaan met het gezin.

kcvkbbp6twuxvvufhofd

Op Indiegogo, een crowdfunding website, kwam ik de PRVKE 21 tegen, dit is de opvolger van de PRVKE, die men eerder al via indiegogo had aangeboden. Eigenlijk is het geen opvolger maar een klein broertje. de PRVKE was ook een top rugzak, maar te groot voor het dagelijks gebruik.

De PVRKE 21 heeft daarin tegen alles wat een rugzak moet hebben voor dagelijks gebruik (extra opbervakjes, waterdicht, verschillende vakken, goede rugondersteuning, ect. ect.) maar ook de mogelijkheden om er een lange dag mee op stap te gaan. Zo past mijn Sony A6000 met lenzen en accessoires er makkelijk in en heb je nog ruimte over. Daarnaast kan je de rugzak nog groter maken met. Als je hem uitrolt heeft hij een inhoud van 24 liter en anders 21 liter.

Daarnaast zijn er nog verschillende accessoires extra te bestellen om hem eigenlijk aan te kleden als volledige fotocameratas. Zie de video hieronder waar de founders vertellen waarom dit de ultieme rugzak is. Ik was in ieder geval overtuigd en heb de rugzak alvast gepre-ordered.  Wat vind jij er van?

nbjyh38inu9wrwlccqqt

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons