Featured Video Play Icon

Microsoft Surface Studio komt begin 2017

Oke, ik ben een groot Apple fan, zoals je wellicht vaker leest, maar de strijd tussen de twee grootheden Microsoft en Apple is wat mij betreft weer aan met de Surface Studio! Zeker naar de teleurstellende keynote van apple deze maand.

Zou de nieuwe iMac er zo uit moeten zien? Als je het mij vraagt wel. Ik doe veel aan videobewerking, fotobewerking en photoshoppen. Als je ziet wat de mogelijkheden van Surface Studio zijn, word ik heeeel enthousiast.

Wat me betreft klopt (bijna) het hele plaatje, op het besturingsysteem na dan, ik had hier graag MacOS op gezien. Toch kan je goed zien dat Microsoft niet stil zit. Met de Surface Studio zetten ze zich wel weer op de kaart als het om desktop computering gaat.

Hij heeft een prachtig elegant design en een kantelbaar 28 inch touchscreen, waardoor het werken op zo’n apparaat heel erg gebruiksvriendelijk wordt. Los daarvan hebben ze een nieuwe tool ontwikkeld de Surface Dial. Een soort ronddraaibare muis die je op het beeldscherm kan zetten. Enfin, check de video en je ziet een klein stukje van de mogelijkheden met bijvoorbeeld Photoshop.

Mocht je verkocht zijn en hem graag willen kopen? Vanaf begin 2017 is hij te koop vanaf 2999 dollar (dat zal wel vervangen worden in Europa voor een € teken). Dit is uiteraard de goedkoopste versie met de minste specs. Zie een totaal overzicht op de website van Microsoft. Ik ben heel benieuwd wat jij van deze nieuwe deskopt vind!?

surface_studio_overview_2_herofullbleed_v1

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons