De Playstation VR komt er aan!

Oke, das misschien te enthousiast, maar als fanatieker gamer kijk ik toch uit naar dit nieuwe game-tijdperk. VR. Playstation VR is 13 oktober verkrijgbaar en je kan hem nu pre-orderen.

Ik heb er nog niet mee gespeeld en als ik de verhalen online mag geloven, is het nog niet heel veel soeps. In ieder geval de prijs is te hoog en de games nog te schaars. Ondanks dat ben ik wel nieuwsgierig naar hoe dit aanslaat bij het grote publiek en met name wat het gaat bieden voor bijvoorbeeld de Playstation 5.

schermafbeelding-2016-10-10-om-15-02-08

Hieronder een aantal video’s over wat er allemaal in het pakket zit en welke games er uitgaan komen de komende tijd. Hij gaat 399 euro kosten en als bundel met de Playstation camera (die je nodig hebt) gaat hij 449 euro kosten.

Hier een aantal games die er  gaan uitkomen de komende tijd:

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Laat een reactie achter

theflixeranixMangaFirelookmovieMangaFireanitakulookmoviesflixlookmovieMangaFireanixlookmovielookmovieanixlookmoviesflixsflixanixsflixtheflixeranitakulookmovielookmovieMangaFirelookmoviesflixtheflixeranixMangaFireanitakuwatchseriestvwatchseriestvwatchserieshdwatchserieshdsoaptodaysoaptodaywatchserieswatchseriessoaptodaysoaptodaygomoviesgomoviesheymoviesheymoviesseriesonlineseriesonlinesflixsflixMangaFireMangaFirefree anime, anime Boruto: Naruto Next Generations, anime Attack on Titan Season 3 Part 2, aniwave,