Simpel je batterij vervangen van je Samsung Galaxy Note 4

Heb je een Samsung Galaxy Note 4? Dan kun je makkelijk je batterij vervangen als je het idee hebt dat deze niet meer optimaal werkt. Je kunt dit bijvoorbeeld doen als de batterij niet meer optimaal werkt, maar ook als de batterij stuk is of als je het idee hebt dat de Samsung Galaxy Note 4 niet meer werkt op andere vlakken.

De batterij is namelijk een belangrijk gedeelte van de telefoon en vaak kunnen problemen zoals het calibreren van het beeldscherm wat niet meer goed werkt verholpen worden doordat je de batterij gaat vervangen. Hoe je dit precies moet doen en waar je om moet denken, staat beschreven in de volgende alinea’s.

Hoe vervang je de batterij?

Om de batterij te vervangen moet je ten eerste de telefoon omdraaien. Aan de achterkant van de telefoon zit een soort klepje. Dit is bij de meest moderne telefoons van Samsung slecht te zien, omdat het als het ware is weggewerkt. Dat geeft de telefoon een mooie nette uitstraling, maar hierdoor zie je minder van dat er een klepje is. Bij de Galaxy Note 4 is het dus zo dat het klepje als het ware aan de onderkant van de telefoon zit. Je moet dus even zoeken waar je de achterkant er af kan halen.

Vervolgens kan je de achterkant eraf halen. Je ziet dan de batterij meteen zitten, het is namelijk het grote vlak die je als het ware uit de telefoon kan halen. Het is ongeveer even groot als een vinger lang. Je kunt hem eruit wippen met je vinger of met een mesje bijvoorbeeld. Vervolgens kan je de batterij vergelijken met de batterij die je gekocht hebt en deze plaatsen. Als je hem geplaatst hebt, moet je hem even laten zitten voordat je de telefoon weer inschakelt.

En dan? 

Vervolgens kan de telefoon met de nieuwe batterij helemaal weer gebruikt worden. Nadat je even gewacht hebt en de telefoon aan de lading hebt gehad, kun je de telefoon weer gebruiken. Je kunt het beste de nieuwe batterij in één keer helemaal opladen. Haal hem dus niet halverwege het laden van de lader af. Als je hem helemaal opgeladen hebt, kun je de telefoon aanzetten weer gebruiken.

Op deze manier vervang je dus makkelijk de batterij van de telefoon. Je kunt ook bijvoorbeeld naar een telefoonzaak om je Samsung Galaxy Note 4 batterij te laten vervangen, maar internet kan je precies met filmpjes laten zien hoe het moet.

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons