Featured Video Play Icon

De Samsung Galaxy S6 blijft toch een goede optie

Ik schrijf te laatste tijd wel vaker over wat oudere telefoons, met name omdat ik vaak de vraag krijg: “Waarom moet ik nou de nieuwste Samsung/iPhone kopen? Ik zat te youtuben en kwam uit op een video van de Samsung Galaxy S6. Dit blijft toch een goede optie op dit moment wat mij betreft!

Tijdens het ronddwalen op Youtube kwam ik dus de bovenstaande video tegen van de Samsung Galaxy S6. Hierin leggen ze eigenlijk uit wat de top 5 featuers van de S6 zijn. Na wat verder zoeken kwam ik natuurlijk ook zulke video’s tegen van de nieuwste Galaxy, de S7. Als je dat eigenlijk samen wil vatten, is naast sneller, mooier en dikker (verrassend is de S7 dikker dan de S7) is eigenlijk de grootste verandering van de camera. Grappig want dat is wat men vorige jaar ook zei over de S6.

Prijs?

Maargoed net zoals mijn artikel over de iPhone 7 kan je hetzelfde afvragen in de Samsung serie. Dus na wat onderzoek online zie je dat de prijs, net zoals bij de iPhones, interessant is. Voor de Galaxy S6 betaal je momenteel (november 2016) zo rond de 430 euro voor het losse toestel. De Galaxy S7 kost je momenteel rond de 610 euro. Das toch een gat van 180 euro, wat voor veel mensen gewoon een hoop geld is.

Natuurlijk zal je de keuze maken op basis van jouw budget en wensen. Maar bekijk de video hierboven is zonder dat je ‘weet’ dat de Samsung Galaxy S7 al uit is gebracht, zou hij dan voldoen aan jouw wensen? Is het antwoord jaar, kan je zomaar eens 180 euro hebben verdiend :).

Overigens wel een opmerking waar je over na moet denken: De Samsung Galaxy S7 is waterdicht en de standaard S6 is dat niet. Voor mij is dat wel een belangrijk punt en zeker weten 180 euro waard. Wil je jezelf echt goed oriënteren om de beste keuze te maken dan raad ik aan om de video’s hieronder van Marques Brownlee te bekijken. Hij legt goed en duidelijk uit wat je aan een telefoon hebt en in dit geval wat het verschil is tussen de twee Galaxy’s

Labels:,

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons