Featured Video Play Icon

De Nokia 3110 is terug!

Dit is nostalgie voor de dertigers onder ons! Wie heeft de Nokia 3110 niet gehad toen hij tiener was! 

De Nokia 3310 voor vele dertigers wellicht hun eerste mobiele telefoon. Iets wat we vandaag de dag niet meer kunnen voorstellen. Nokia heeft toch besloten om hem opnieuw uit te brengen. Natuurlijk niet omdat hij de nieuwste snufjes heeft en een concurrent moet worden voor een iPhone of Galaxy S8. Nee, uiteraard niet.

Ze hebben de 3310 wel een opknapbeurtje gegeven, zodat hij wel iets beter aansluit aan de basisbehoefte van tegenwoordig. Hij heeft dus een  iets nieuwer design en een camera. Verder moet je niet te veel poespas verwachten bij deze telefoon… Het aller belangrijkste hebben ze gelukkig niet weggelaten: Snake!

Mobiel game doen we tegenwoordig op 4k met 60 fps knallend en schietend op je beeldscherm. Vroeger deed je dat met bewegende pixels. Kortom Snake was ook mijn eerste game ervaring op een mobiel. Snake zit gewoon op 3310. Het meest toffe aan de 3310 vind ik wel zij batterijduur. Hij zou 1 maand standby moeten kunnen staan. Dat is iets wat we niet meer gewend zijn vandaag de dag, en daarom wordt het ineens wellicht een interessant festival/ vakantie telefoon. Wel bereikbaar maar geen oplader nodig

Hij is binnenkort te koop in Nederland voor 59,99 euro. Onder andere bij Coolblue. In 4 kleuren blauw, oranje, geel, grijs.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons