Bestellen op Gearbest.com (mijn ervaring)

Ik bestel met regelmaat spullen (vooral gadgets en accessoires) op die grote Chinese sites. Kortgeleden kwam ik bij Gearbest.com uit. Lees mijn ervaring hier onder.

Veel van die websites uit China lijken op elkaar. Wellicht zijn ze ook niet allemaal even betrouwbaar. Mijn ervaring met Gearbest.com is goed en heb ik vertrouwen in het feit dat ik ook daadwerkelijk mijn bestelde producten thuis gestuurd krijg. Ik heb weleens andere ervaringen gehad helaas. Gearbest is een typisch Chinese website met zoveel mogelijk goederen, elektronica en accessoires op één pagina. Als je daar even door heen kijkt zal je zien dat ze veel interessant spul aanbieden.

Wat mij verbaasde is dat het het ook gewoon A-merken zijn. Bijvoorbeeld de DJI Mavric Pro is er te koop en Oneplus one smartphone ook. Dat maakt het voor mij wel al direct wat betrouwbaarder.

Vorige maand heb ik een IP-camera besteld en was ik tevreden over de bestelprocedure en de leveringstijd. Inmiddels heb ik een nieuwe bestelling lopen van een Powerbank met 20.0000 mAh van Xiaomi. Dat is een powerbank die mijn iPhone 7plus meer dan 5 keer moet kunnen opladen, daar ben ik zeer benieuwd naar en als ik hem binnen heb zal ik er een review over schrijven nadat ik hem heb uitgetest.

Het bestellen van de powerbank ging gewoon prima, een aantal logische stappen doorlopen en je hebt je bestelling gedaan. Je kan gewoon met Paypal of iDeal betalen, wat het makkelijk maakt natuurlijk. Andere websites moet je soms weleens met een creditcard betalen, dat is lastig als je die niet hebt. Na je bestelling krijg je netjes een bevestiging en vervolgens is het wachten op je bestelling.

Minpuntje is wel dat ik mijn bestelling niet kon volgen met een trackingcode, dus het is echt ‘blind’ wachten op je bestelde spulletjes. Eigenlijk heeft dat ook wel weer zijn charme, maar toch ik zou liever een code zien. Wellicht is dit bij groter pakketjes wel het geval, maar die ervaring heb ik niet.

Vind je het leuk om rond te speuren op gadget websites? Dan is Gearbest de moeite waard, ook als je op zoek bent naar de juiste accessoires voor je elektronica, want ze hebben veel! Sowieso is september de moeite waard, want ze hebben grote sale in deze maand.

 

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons