iPhone 7: Muziek luisteren en opladen tegelijk

Als je een iPhone 7 of iPhone 7 plus hebt, heb je zeker weten vaker tegen dit probleem aangelopen. Je wilt muziek luisteren via je oordopjes, maar je moet je iPhone ook opladen omdat hij bijna leeg is. Gaat niet!! Vinpok is de oplossing.

Over het algemeen pikken we een hoop van Apple en zien we op langer termijn het doel of nut van een aanpassing. Het verwijderen van de 3.5mm jack-aansluiting in de iPhone heeft voor mij geen enkele toevoeging. Apple zegt dat het is om ruimte te besparen in de telefoon, maar je krijgt toch sterk het gevoel dat de Earpods willen aansmeren, maargoed het probleem is dat je er wel mee te dealen hebt als je een iPhone 7 bezitter bent. Voorlopig zie ik de jack niet terugkomen in de nieuwe iPhone. Wellicht is draadloos opladen wel iets wat dit probleem gaat wegnemen, maar dat is nog even in de toekomst kijken.

Ik kwam een adapter tegen van Vinpok, die het probleem oplost. Met de adapter van Vinpok kan je opladen en oordopjes gebruiken tegelijk. Dit komt omdat het een verloopje is van 1 lighting aansluiten naar twee. Hierdoor kun je de oordopjes met lighting (die standaard worden meegeleverd) en een oplader in je iPhone stoppen.

Ik houd van zulke producten omdat ze een probleem oplossen. Heel simpel. Vinpok duo werkt ook gewoon, hij doet wat hij moet doen. Daarnaast voelt het aan als hoogwaardige kwaliteit. Het voelt duurzaam aan. Inmiddels zit deze adapter standaard op mijn oordopjes zodat ik altijd kan laden indien nodig.

Je kunt ze bestellen via de website van Vinpok voor 20 dollar.

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan, Tech blogger. ik schrijf sinds januari 2011 over tablets en apps. Ik schrijf gewoon in 'houtjetouwtje' nederlands zodat iedereen het begrijpt. Inmiddels schrijf ik niet alleen meer over tablets en apps. Het is breder geworden. Ik schrijf over alles wat ik interessant vind op tech gebied.. Van Final Cut Pro video bewerking tot een smartwatch. Tech blogger klinkt wat afgezaagd, maar ik weet het geen andere naam te geven, mocht je nog een goede naam weten, hoor ik het graag!

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons