powerbank 20000mAH

Review: Xiaomi Powerbank met 20.000mAh

Powerbanks, tegenwoordig kan je niet meer zonder het huis uit. Ik heb er eentje op de kop getikt met 20.000mAh. Dat zegt je misschien niets, maar dat is een flinke capaciteit! De Xiaomi Powerbank 2.

Via Gearbest heb je de Xiaomi Powerbank 2 besteld. Lees mijn ervaring over het bestellen bij Gearbest. Hij kost momenteel rond de 28 euro, maar er is regelmatig korting op de website waardoor je hem wellicht voor nog een paar euro goedkoper kan krijgen. Ik had de mijne voor 25 euro en 3 euro verzendkosten. Het duurde ongeveer 14 dagen voor dat ik hem in huis had. Er zijn ook express verzend mogelijkheden, maar dat kost natuurlijk altijd iets meer.

powerbank 20000mAH

Inmiddels heb ik de powerbank al uitvoerig getest en ben ik zeer tevreden. Mijn iPhone 7 plus heeft een iets grotere batterij als een ‘normale’ iPhone, met 2900mAh. Dat betekent dat ik in theorie mijn iPhone ongeveer 6.8 keer zou moeten kunnen opladen. In de praktijk is dat bij mij tot nu toe ruim 6 keer per volle powerbank geweest, dus dat komt gewoon goed in de buurt!

De powerbank is wel wat zwaarder als de gemiddelde powerbank, maar dat komt omdat de gemiddelde rond de 10.000mAh is. Deze is dus twee keer zoveel, dat betekent dus ook twee keer zoveel opladen. Dat hij iets zwaarder is dan normaal vind ik zelf geen probleem, want ik heb hem meestal gewoon in mijn rugzak zitten.

De design vind ik niet zo belangrijk punt, maar hij is netjes ontworpen, mooi straks wit design. Er zit een soort kleine puntjes op de powerbank, waardoor je goede grip hebt als je hem vast pakt en daarom niet zo snel zal laten vallen. Er zitten twee usb-poorten op waardoor je twee apparaten tegelijk kan opladen. Er zit aan de zijkant een knopje wat je moet indrukken voordat je begint te laden, daarna blijft hij gewoon opladen tot je jouw apparaat er weer uit haalt.

Het opladen van de powerbank zelf duurt enkele uren. Tot nu toe heb ik dit twee keer gedaan, maar dan gewoon ‘snachts en de volgende ochtend zit hij dan helemaal vol, dus dat werkt voor mij prima.

Wat mij betreft een goede powerbank met enorme capaciteit van 20.000mAh voor een scherpe prijs van rond de 25 euro. De moeite waard en als je deze in je tas hebt zitten zal je nooit zonder ‘juice’ komen te zitten! Bestellen kan bij Gearbest.

powerbank 20000mAH

 

 

Labels:, ,

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons