Online inkopen doen voor de feestdagen

Na nieuwe hypes zoals Black Friday en Cyber Monday staan gewoon de feestdagen voor de deur. Het is al duidelijk dat je er op tijd bij moet zijn als je wilt dat de pakketjes op tijd zijn. De pakketjesbezorgers hebben het drukker dan ooit en de online inkopen zullen ook dit jaar weer records verbreken. Waarom?

Het antwoord daarom is heel simpel. Goedkoper en makkelijker. Online kan je bij verschillende winkels natuurlijk snel prijzen vergelijken. Er zijn ook online websites die het voor je in de gaten houden zoals de pricewatch van Tweakers. Natuurlijk is ook een groot voordeel dat je niet fysiek naar de winkels hoeft, waar het rond de feestdagen natuurlijk altijd retedruk is.

Wat nog een tip is om toch even te doen voordat je uiteindelijk een bestelling plaatst op een website is het checken van een E-kortingscode voor de website waar je de bestelling wilt plaatsen. Er is wellicht een code beschikbaar waardoor je gratis verzending kunt ontvangen of bijvoorbeeld nog 10% korting op jouw bestelling. Dan is 5 minuten checken of er een code beschikbaar is, toch de moeite waard.

Vaak hebben de grote retailers online wel lopende kortingscodes. Zo zal er altijd wel actieve bol.com kortingscode zijn. Ik heb het zojuist gecheckt en er momenteel voor Bol.com meerdere beschikbaar, zoals gratis verzending en 60% korting op studieboeken, om maar twee voorbeelden te noemen. Bol.com is uiteraard niet de enige die rond de feestdagen kortingscodes heeft.

Kortom onthoudt altijd even kortingcodes checken voordat je besteld. Tenminste dat is iets wat ik zelf wel altijd doe. Even zoeken en het kan je zo een paar tientjes winst op leveren. Succes met de aankopen van dit jaar. Weet jij al wat je gaat aanschaffen voor de kerst? Binnenkort schrijf ik een artikel over wat ik aan ga schaffen met de kerst.

Labels:

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons