De drie grootste misverstanden van Sim Only

Twijfel je nog om over te stappen naar een Sim Only abonnement omdat er iets nog niet helemaal duidelijk is? Voor velen is het namelijk nog niet duidelijk of ze hun eigen telefoonnummer of telefoon kunnen behouden. Dat is de reden waarom wij een artikel hebben geschreven met de drie misverstanden over Sim Only. Wie weet zit de reden van jouw twijfel hier wel tussen.

Misverstand 1: Ik krijg een ander telefoonnummer als ik overstap naar Sim Only

Wees gerust, je kunt altijd je telefoonnummer meenemen naar een nieuwe provider! Dit is gratis en het mooie is: de providers regelen dit onderling. Bij het afsluiten van een Sim Only abonnement hoef je dan alleen maar nummerbehoud aan te vragen. Je nieuwe provider regelt dan de rest.

Het maakt niet uit van welk abonnementstype je komt. Je kunt je nummer dus altijd gratis meenemen naar een andere provider. Dus ook als je overstapt naar Sim Only.

Misverstand 2: Met Sim Only kan ik niet mijn eigen telefoon behouden

Dit is een fabeltje! Vroeger kwam dat nog weleens voor: telefoons die je alleen bij één provider kon gebruiken. Deze mobieltjes hadden hiervoor een simlock, maar dat komt nu eigenlijk nooit meer voor. Mocht je telefoon toch een simlock hebben? Zodra je abonnementsperiode is verstreken, is je provider van wie je het toestel gekregen hebt verplicht je telefoon gratis simlockvrij te maken. Je kunt ‘m dan gewoon gebruiken voor een Sim Only abonnement bij een andere provider.

Misverstand 3: Sim Only is alleen te gebruiken voor particulieren

Meerdere providers, waaronder Simyo, bieden geen zakelijke abonnementen aan. Maar dat is ook niet nodig. Een particuliere Sim Only aansluiting is namelijk ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Bij Simyo kun je op de factuur zelfs de naam van je bedrijf laten zetten en zie je duidelijk hoeveel btw je terug kunt vragen.

Is jouw misverstand over Sim Only weggenomen? Je zult merken dat overstappen naar Sim Only heel makkelijk is. Succes met het overstappen naar Sim Only.

 

Labels:,

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons