DJI MAVIC AIR – beste microdrone tot nu toe?

Ik ben razend enthousiast over de DJI Mavic Air. Zo enthousiast zelfs dat ik hem besteld heb. Dit gaat mijn eerste drone worden! Hieronder vind je wat video en fotomateriaal. Wil je alle specs en details weten check dan de site van DJI

De DJI Mavic Air is eigenlijk een “best of both world” van de Dji Spark en de Mavic PRO. Hij is ongeveer twee keer zo klein als de PRO, maar heeft wel ongeveer dezelfde camera. Dit maakt hem nog draagbaarder maar wel met een betere kwaliteit camera als de Spark. Daarnaast wordt hij ook geleverd met een remote controller, dat heeft de Spark niet.

 

Ik ben zo enthousiast omdat hij betaalbaar is, van hoogwaardige kwaliteit heeft, draagbaar is en een 4k camera heeft. Kortom toch alles wat ik in een drone zoek op dit moment.  Voor digimind.nl ben ik al tijden op zoek naar een drone die ik wil reviewen en dit gaat de eerste worden.

Naar verwachting zal de levering begin februari 2018 zijn. Ik heb hem direct bij DJI besteld, maar vorige keer ging dat niet helemaal lekker (bij de Mavic Pro) begreep ik van een vriend. Kortom mocht hij eerder verschijnen in een webshop in Nederland, cancel ik deze bestelling gewoon.

Ik heb het uitgebreide pakket genomen. Het zogenoemde Fly More pakket. Hier zitten gelijk meerdere propellers en batterijen bij, zodat je gelijk een tijdje vooruit kan. Op de buy now pagina kan je heel goed zien wat er allemaal in de doos zit als je de Mavic Air besteld. Het Fly more pakket kost 1049 euro en het normale pakket 849 euro. Kortom een goede prijs voor mijn eerste drone!

Ik zal uiteraard een uitgebreide review schrijven hier op digimind.nl, voor nu alvast genieten van de beelden van de onderstaande video:

Labels:,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons