Featured Video Play Icon

EEN NETFLIX NO! – The open house

Het is een van de eerste films die Netflix dit jaar uitbrengt. The Open House. Het is ook gelijk misschien wel de slechtste film van het jaar. Als je hem wilt gaan kijken, dan raad ik hem ten zeerste af! Lees hieronder waarom (uiteraard spoilers)

Meestal als er Netflix Orginal bij staat, ga je er vanuit dat het een bepaalde kwaliteit is. Daarnaast zie je nog een acteur (Dylan Minette) van een blockbuster, 13 reasons why, op de cover staan. Kortom veelbelovend. De beelden zien er goed uit en uitgekozen locaties ook, maar het plot….. dat is verschrikkelijk. Na 1,5 uur film kijken weet je eigenlijk niet meer dan toen je begon aan de film.

Een moeder en zoon moeten verhuizen naar het spooky huis van haar zus, nadat haar man is overleden. Uiteraard gaan daar spannende dingen gebeuren in ‘the middel of nowhere’. De film begon op zich prima, uiteraard een redelijk cliché verhaal, maar wellicht zit er een goed verhaal achter.

Er worden uiteraard steeds een aantal karakters geïntroduceerd tijdens de film, alleen hebben ze allemaal geen meerwaarden. Nietszeggend. Er blijkt een seriemoordenaar in het huis van de tante te verblijven en die heeft maar 1 doel (tenminste dat denk ik) en dat is moeder en zoon vermoorden. Daar wacht hij overigens wel lang mee, ook zonder reden overigens. Je hoopt/gaat er vanuit dat de moordenaar een van de geïntroduceerde karakters is of dat zij een connectie hebben met hem. Nope, allemaal niet.

Aan het einde zijn ze dood, maar je hebt geen idee waarom en wie het was. Kortom er zit geen enkele verdieping in de film. Daarnaast wordt de spanning opgebouwd met muziek, maar die is regelmatig veelste hard, waardoor het irritant word in plaats van spannender.

Helaas raad ik dus ‘The Open house: af. Netflix heeft ons even in de steek gelaten met deze film, hopelijk beloofd dat niets voor 2018 en komen er gewoon weer prachtige Netflix Orginal films aan…

the open house netflix

 

Labels:, ,

Trackback van jouw site.

Nathan Okkerse

Ik ben Nathan. Ik schrijf over wat ik tegen kom online, zelf ontdek of gewoon leuk vind. Voornamelijk games, Apple, tips en tricks en andere digidingen.

Laat een reactie achter

Heeft u vragen over digimind.nl? Wilt u adverteren? Wilt u dat wij uw product testen? Wilt u een link ruilen? Stuur ons een email
Simple Share Buttons